writing-img

Vrtec Smrkolin

clock-img

11.08.2009, 21:58

clock-img

ferenc

pencil-img

2

Pozdravljeni,

ali ima morda kdo izkušnje z vrtcem Smrkolin v Škofljici? Prosim, če mi lahko sporočite.
Vnaprej hvala in lep večer.

clock-img

12.08.2009, 10:53

clock-img

mijaion

pencil-img

8

Jaz imam v vrcu Smrkolin svojo dve-letno punčko in moram reči, da sem zelo zadovolnja. Res da je sedaj komaj dober mesec v njem, vendar gre z veseljem tja. Vse vzgojiteljice so prijazne in je videti, da se zelo ukvarjajo z otroki. Otroci imajo tudi veliko prostora za igrati tako znotraj kot zunaj. Res da je položnica kar visoka,user posted image vendar je včasih dobro pogledati na otroka, kje se vredu počuti.

clock-img

13.08.2009, 09:16

clock-img

ferenc

pencil-img

2

Hvala lepa. Morda še kdo? Za najinega dojenčka iščeva vrtec, ki nama je blizu in rada bi čimveč mnenj.

clock-img

19.08.2009, 14:22

clock-img

Pika Nogavička*

pencil-img

70

Ja, mi mimamo našo punčko tudi v Smrkolinu. Zdaj je četrti teden odkar je tam in do sedaj ni nobenih težav. Meni se zdi vrtec zelo, zelo v redu. Zjutraj včasih še malo pojokca ko jo prevzame vzgojiteljica ampak neha še preden grem skozi vrata ven, ko pa jo pridem iskat pa je punčka nasmejana in zelo dobrovoljna, tako da po tem lahko sklepam in rečem, da se ima tam lepo.
Smo zadovoljni. Vsi trije.

Nisem debela......sem ženska in pol!

clock-img

25.08.2009, 15:59

clock-img

jgb

pencil-img

28

Mi smo našega 17 mesečnika ravno prejšnji teden vpisali tja. V petek sva bila uro in pol tam, od tega je bil pol urice sam in je bilo vse ok. Včeraj sem ga tudi peljala na uvajanje in je bil kakšno urico in pol tam pa je bilo spet vse ok. Danes sem ga peljala že zjutraj na zajtrk in sem dobila malo po kosilu sms, da je zaspal ... torej vse ok. Res, da se je po eni uri že zbudil, ampak za prvič je ok. Ko sem prišla tja, je bil zunaj z dvema vzgojiteljicama ... ves razpoložen, tako da sem za1x zelo zadovoljna. Ko ga oddam ne joka, ko pridem ne joka, tako da mu po moje ni hudega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem