writing-img

Vrtec Vrhnika - odločba

clock-img

06.05.2009, 13:51

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Ali ima katera že odločbo? Nekaj sem danes slišala, da bodo v Barjančku decembra odprli še 9 oddelkov in da precej otrok, ki bodo sedaj za september zavrnjeni, dobilo odločbe za december...user posted image  hecno... Po telefonu pa ne dajejo informacij

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 17.5.2009 12:13:22 >

clock-img

06.05.2009, 14:45

clock-img

LIDIJA10

pencil-img

2

06.05.2009
Vrhniški vrtec zavrnil dve tretjini vlog.
Včeraj je s svojim delom zaključila komisija za sprejem otrok v Vrtec Vrhnika. Marta Samotorčan, ravnateljica vrtca: »Komisija je včeraj končala z delom. Pregledala je 326 vlog za sprejem v vrtec. Od tega je sprejela sto otrok, 226 otrok pa jih je zavrnila, ker preprosto ni prostora.« Vsi starši, tako zavrnjenih kot sprejetih otrok, bodo v naslednjih dneh po pošti prejeli odločbe. Zato v vodstvu vrtca naprošajo starše, naj počakajo na odločbe in ne kličejo v vrtec in s tem zaposlenim povzročajo dodatno delo. Zavrnjeni malčki bodo novo priložnost dobili že v prihodnjih mesecih, saj bo občina predvidoma v začetku prihodnjega leta odprla nov vrtec, Barjanček II, ki bo lahko sprejel približno 170 malčkov. user posted image

clock-img

06.05.2009, 19:10

clock-img

...taša...

pencil-img

54

baje da so gradnjo zaenkrat ustavili, ker naj bi šlo za gradnjo 2.500.000 EUR. Tudi delajo še nič...mislim, da bi morali vsaj začeti, če mislijo, da bodo otroci že decembra notri.

lp

clock-img

06.05.2009, 20:12

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

user posted image  bravo občina, župan se slika ob novogradnjah in kandidira s fotomontažami novih naselij,
potem ko namami mlade družine na vrhniko, potem pa vzpodbuja varstvo na črno,
ker ni sposoben organizirati mladi družini spodobno življenje v občini - nobene subvencije ob rojstvu otroka???, vrtec-jih ni???, pediater-jih ni???, parki-2x???, bazen-ni???, kino-beden???, ...user posted image

clock-img

09.05.2009, 12:38

clock-img

lonja

pencil-img

2169

evo, dans so odločbe prišle, smo sprejeti v Barjančka v skupino 4-5 let. Še katera taka user posted image ?

clock-img

09.05.2009, 15:54

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

zavrnjeni

clock-img

10.05.2009, 22:21

clock-img

alesha

pencil-img

121

Mi tudi zavrnjeni.
Sem ful slabe volje!!

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

clock-img

11.05.2009, 10:09

clock-img

Errai

pencil-img

236

Mi smo tudi zavrnjeni. Sicer smo na 14. mestu na čakalni listi, ampak ker so skupaj iz letnika 2007 vzeli samo 16 otrok, dvomim, da bomo še letos dobili mesto.

clock-img

11.05.2009, 11:16

clock-img

perp

pencil-img

515

MI smo dobili vrtec Želvico. Imamo 56.točk.

Baje so danes začeli delat pri Barjančku, tko da najbrž bodo novi porstori v Barjančku II. po novem letu.

Vso srečo pri iskanju privat varstva. Če rabi kdo telefonsko od gospe v Sinji Gorici, kjer se mi zdej merkamo, mi naj piše zasebno sporočilo. Sem zadovolna, pa računa 10€ na dan.

LP

clock-img

13.05.2009, 12:44

clock-img

Errai

pencil-img

236

Ma, tole z Barjančkom 2 so že lani obljubljali. Prav tako naj bi bilo do novega leta (2009), pa nič. Se mi zdi, da samo želijo pomiriti ljudi ob novici, da so spet zavrnili več kot 200 otrok, naredi se pa nič.

clock-img

15.05.2009, 22:31

clock-img

bmarkovi

pencil-img

2

pozdravljena,
nujno bi potrebovala tel. številko od gospe v Sinji Gorici, saj smo tudi mi pristali med kupom zavrnjenih vlog za vrtec....ali pa če slučajno veš še za kakšno drugo varstvo na Vrhniki in okolici...
NAJLEPŠA HVALA IN LEP POZDRAV,
Barbara

clock-img

30.05.2009, 22:16

clock-img

tanja_r

pencil-img

8

Pozdravljene mamice,

s 1.7. iščem sončka, ki bi z mano preživljal dopoldneve, saj gresta dvojčici, ki jih imam sedaj v varstvu na počitnice potem pa v vrtec.

Prihajam iz Vrhnike, vendar imam lasten prevoz, tako da pride v poštev tudi okolica :)

Za vse, ki jih zanima kaj več pa sem na voljo na tanja18@gmail.com

lp, Tanja

*tanja*

clock-img

07.10.2009, 15:55

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Punce, na Vrhniki se nekaj dogaja.

Včeraj so klicali moža za mlajšega otroka, danes pa mene za starejšega, češ da oblikujejo skupine in če je naša vloga še aktualna. No, mi imamo na Vrhniki le začasno bivališče in smo vrtec na srečo že dobili v sosednji občini, v kateri imamo stalno bivališče, torej sva jim povedala, da na nas ni treba računati. Kaj več ne vem, ker nisem spraševala, kaj točno se dogaja, se pa vsekakor nekaj premika user posted image . Torej, Vrhničanke, ki ste dobile odklonilne odločbe, držim pesti, da boste kmalu dobile vrtec user posted image .

clock-img

11.10.2009, 13:18

clock-img

lejai

pencil-img

10

to pa je dobra novica! user posted image

clock-img

22.11.2009, 11:37

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Punce, novi vrtec bo zagotovo odprt in tiste, ki še nimate varstva v vrtcu, bo zdaj prostor za vaše malčke. Držim pesti, da ga vse dobite. Vrtec naj bi se odprl že sredi decembra, tako da... user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

23.11.2009, 21:43

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Meni so rekli, da bodo odločbe prišle sredi decembra oz. takoj, ko dobijo uporabno dovoljenje z vrhniške UE. Predvidoma bi štartali z januarjem. Bomo videli.user posted image

clock-img

27.11.2009, 22:40

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Ja, res je. Lahko iz prve roke povem, da bodo otroci prvič stopili v novi vrtec 4. januarjauser posted image

clock-img

04.12.2009, 18:19

clock-img

lonja

pencil-img

2169

odločbe so včeraj prišle, ko bodo dobili še uporabno dovoljenje pa bo jasno, kdaj točno bomo prvič v vrtcu user posted image .

clock-img

07.01.2010, 21:10

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Kako ste zadovoljne z novim vrtcem? Kako z vzgojiteljicami in uvajanjem?user posted image

clock-img

15.01.2010, 22:42

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Pinkyca, pri kateri tovarišici pa imaš otroka? Ti ni všeč novi vrtec? Men se zdi pa fajn :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem