writing-img

Vrtec in socialna pomoč

clock-img

15.02.2007, 22:48

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ali ste vedele, da če od CSD prejmete denarno socilano pomoč, da ste za tiste mesece upravičeni do plačila vrtca?

Citiram iz odločbe:
V primeru, da družina prejme denarno socialno pomoč po predpisih o socialnem varstvu, je vlagatel(ica) za čas prejemanja
d.s.p. oproščen(a) plačila vrtca. Občinski upravi občine (vaše) vlagatelj(ica) dosatvi odločbo CSD o prejemu denarne pomoči.
In to je to.

Vsaj nekaj. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

15.02.2007, 23:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kako pa to v praksi dejansko deluje?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.02.2007, 23:28

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ne vem. Ti bom povedala naslednji mesec, če dobimo d.s.p.. 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.02.2007, 00:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zmenjeno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.02.2007, 00:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
Kako pa to v praksi dejansko deluje?

Preprosto. Odločbo o DSP-ju oddaš v vrtcu in dokler je veljavna, ni položnice. user posted image
Velja pa to samo pod pogojem, da sta oba starša brezposelna. Če je eden zaposlen, istočasno pa še v obliki DSP prejemata razliko do minimalnega dohodka za družino, potem položnica za vrtec vseeno je.

clock-img

16.02.2007, 08:41

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Čao!

Ja pri nas tudi v praksi to deluje. Jaz ta mesec sploh nisem dobila položnice. na občino sem nesla potrdilo da imam za tri mesece urejeno dsp in so oni vse posredovali naprej, tko da tud nisem mela neki velik opravkov. Še celo vzgojiteljica mi je rekla,: vi imate pa verjetno sedaj preko trajnika ker ni vaše položnice (sm samo prikimala, ker je mogoče bolje da vzgojitelji ne vedo za takšne podatke).
lp

clock-img

16.02.2007, 09:02

clock-img

total

pencil-img

4453

ja majo zastonj vrtec,ker prejema DSP.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem