writing-img

Vrtec v Kranju - vpis med letom

clock-img

15.04.2011, 09:43

clock-img

Ana009

pencil-img

204

Zivjo,

zanima me, ce se da vpisat v vrtec med letom.. in pa ali se ne vpisuje enkrat sedaj v vrtec.. cisto redno..
lp

clock-img

15.04.2011, 09:44

clock-img

benika

pencil-img

7793

Vpisi v KR vrtce so bili marca. In med letom je nemogoče dobit prostor, saj bo še v začetku leta kr nekaj otrok ostalo brez vrtca.

clock-img

15.04.2011, 11:15

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika.

clock-img

15.04.2011, 11:55

clock-img

Ana009

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika.

Naceloma imamo avto in nismo tolk obremenjeni, da mora bit ravno na nasem najbljizjem.. no, ravno na Planino ga ne bi dala. Bom se enkrat tja stopila na upravo in povprasala..

clock-img

15.04.2011, 12:25

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Vpišeš lahko v vrtec kadarkoli - edino vprašanje je, ali je v tvoji starostni skupini prostor. Po mojih izkušnjah, je za drugo starostno obdobje skoraj povsod prostor, za prvo pa res moraš imet srečo..ne rabiš hodit osebno tja, pokliči po telefonu (pomočnica ravnateljice), pa jih vprašaj. Po navadi ti že lahko na hitro pove..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

15.04.2011, 13:05

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Za lani vem,da so bili recimo še 3 mesta frej v vrtcu pri OŠ Simon Jenko.

clock-img

16.04.2011, 16:13

clock-img

tintin

pencil-img

3293

no ja, v bistvu so vrtci na planini prav fajn, če verjameš al pa ne...tako iz vidika kakovosti samih stavb (ok vrtca na golniku in trsteniku sta novejša, medtem ko čira čara razpada, janina pa tudi nima nevemkoliko oddelkov), tudi vzgojiteljice so ok. Česa se pa bojiš na Planini? 

clock-img

17.04.2011, 09:12

clock-img

nosecka26

pencil-img

54

naš je tud na planini v vrtcu pa smo drugače iz obrobja mesta, pa mu nič ne fali-vrtcu mislim-čisto fino se imajo otroci, vzgojiteljice so super, tko da jst sem bila tudi mal skeptična, ker ponavadi ima planina slabšalen prizvok sploh pri nas ki smo iz vasi, ampak morem rečt da sem zadovoljna. Drugače pa vpis med letom skorajda ni mogoč...na žalost sploh v jasli ne, baje jih bo tudi jeseni pred vrati ostalo kar ogromno-info. iz prve rokeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem