writing-img

Vrtec v Lj brez stalnega preb. v Lj

clock-img

29.10.2008, 13:01

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Našega user posted image  bi rada vpisala v vrtec v Ljubljani, a vsi imamo tu le začasno bivališče. Ali sploh imamo kakšno možnost? Imate kakšne izkušnje?

clock-img

29.10.2008, 13:58

clock-img

mafi

pencil-img

4506

No lahko ti samo povem, da ima kolegica podobni primer kot ti in je za tamalega takoj dobila vrtec.
star je 3, no mogoče je za jasli težje dobiti.

Lp

clock-img

29.10.2008, 16:02

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Po moje to ni problem, če imate začasno v LJ.Problem je če nimaš ne stalnega ne začasnega v Lj.

clock-img

30.10.2008, 08:32

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Po novem je problem. Če nisi stalno iz Ljubljane vrtca - še posebej za jaslični oddelek, vrtca ne dobiš. Ker je tak naval in ker je toliko rojstev. Kaj pa če bi se z otrokom prijavila stalno v Ljubljano???

clock-img

30.10.2008, 09:26

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Ja, zgleda da se bova res morala tu prijaviti za stalno. Preden se lotim te birokracije user posted image , sem še malo povprašala.

clock-img

30.10.2008, 19:29

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Janković je do konca leta 2008 obljubil vrtec za vse otroke s stalnim bivališčem v LJ, nato pa naj bi, glede na povpraševanje, uredili prostor še za tiste z začasnim bivališčem (zaposleni za določen čas in preseljeni sem, študentje ipd.). Kolikor je meni znano, se bo prostor za otroke brez kakršnegakoli bivališča delal šele po tem, ko bo izpolnjeno zgornje dvoje. Seveda pa vedno obstaja možnost, da dobite prostor v vrtcu že zdaj (tam, kjer ni gneče, ampak tega je malo, v jaslih pa skorajda nič).

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 30.10.2008 19:31:46 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem