cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtec v Tacnu ali bližini

clock-img

08.04.2008, 08:01

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Pozna kdo kakšen privat vrtec v Tacnu ali bližini. Pišite mi na ZS! Pa zraven mi napišite konktaktne osebe in mogoče cene če veste.

lp,silvestra

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.5.2008 0:46:37 >

clock-img

08.04.2008, 08:53

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Na tistem koncu je vrtec Mavrica (blizu Mercator centra. Tel. se izgubila, redno pa objavljajo tukaj na Ringaraji (na levi strani). Cena pa je okoli 550 eur/mesec.
Upam, da sem kaj pomagala.

clock-img

08.04.2008, 09:42

clock-img

anal

pencil-img

9

V  Gameljnah je od začetka tega meseca privat vrtec.
V Sp.G., blizu gostilne Maček.

clock-img

03.05.2008, 22:45

clock-img

dabe

pencil-img

28

Ali ima že katera kakšne podatke od tega novega vrtca v Gameljnah - prišlo bi mi namreč zelo prav?????

LP

clock-img

05.05.2008, 07:20

clock-img

polona25

pencil-img

231

čav, silvestra. Tud mi smo iz Tacna, pa mamo enak problem. Smo ga meli že pri prvem otroku, pa sem ga pol vpisala v Medvode, zdaj pa je očitno tud tam taka gužva, da smo tud mi ostali brez mesta. Povsod je gužva, noro! Pa mislim, da tud mal gledajo na tiste družine, ki majo dva otroka. Morajo tako izračunat, da drugi otrok ne dobi mesta, drugače bi mel vse zastonj. Brezveze pa tak zakon.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem