writing-img

Vsakič polna plenica

clock-img

13.06.2005, 14:55

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš 8-mesečnik ima skoraj vsakič polno plenico, ko se previjava - drekeca pekeca mislim :)-. Včasih čisto malo, včasih naredi veliko potičko, včasih trdo, drugič spet bolj tekoče. Tako kaka kakšnih 4-5x na dan :zmeden:. Jeva že vso gosto hrano in 2x na dan ima še mleko. Sedaj me pa zanima ali je to normalno? Seveda sem vsekakor tega bolj vesela, kot da bi se revček matral in bil zaprt. Samo zanima me ali je pri vas enako :zmeden:?

LP; Bejba

clock-img

13.06.2005, 15:00

clock-img

Marjetka K.

pencil-img

36

Moj je star dobrih 7 mesecev, pa se tudi dogaja podobno. Včasih kaka 5 x na dan, drugič cel dan nič. Ni panike! Glavno da kaka! Tako vsaj nima težav s prebavo!:);):love::bravo::angel::rozica::sloncek::kuza::miska:

clock-img

13.06.2005, 15:39

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Ja, pri nas je isto. Zadnje čase imamo 4-5x polno planico..vsak dan. Jst bi tud tako prebavo:)-

clock-img

13.06.2005, 16:21

clock-img

špelica

pencil-img

256

Mi pa enkrat na dan!Redno!

clock-img

13.06.2005, 18:15

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Luka je tudi skoraj vedno pokakan. Včasih čisto malo, včasih pa veliko. Obvezno je pa zjutraj, ko se zbudi tolk pokakan, da vse čez pride. Mislim, da ni plenice, ki bi to zdržala:(

Lp, Boni

clock-img

13.06.2005, 20:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Prinčipesa je pokakana ponavadi 1x/dan.
Mene pa zanima, kako vaši :duda: lulajo? Kolikokrat jih previjete na dan in kako mokra je plenica(fejst, precej, srednje, bolj malo...) Ker včasih se zgodi, da Pina ne lula recimo 3 ure, pa čeprav sva se vmes dojili:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:

clock-img

13.06.2005, 21:12

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz Luko,previjam vsakič po hranjenju, to je čez dan na 3-4ure. Čez dan je polulana precej, zjutraj pa fejst (ponoči ga ne previjam)

Lp, Boni

clock-img

13.06.2005, 22:04

clock-img

soseda

pencil-img

89

Pri nas isto. Čisto vedno sicer ne, je pa kar ene 4-5x na dan polna plenica:bravo::bravo::bravo:

Je kar normalno.Ima pač prebavo po mamici in očiju:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem