writing-img

Vsako jutro oddaja Mein Baby

clock-img

12.05.2006, 09:17

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Za vse nosečke, ki ste dopodne doma.

Na nemškem RTL je vsak dan od ponedeljka do petka, mislim da ob 9.30, na sporedu polurna oddaja Mein Baby.

V njej so zgodbe nosečnic in parov, ki jih spremljajo v različnih obdobjih in ob različnih opravilih: na prvem pregledu, pri prezgodnjem porodu, pri nakupovanju otroške opreme, skratka pri vseh zgodah in nezgodah user posted image .

Lepo se imejte!

clock-img

12.05.2006, 09:19

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A je to še vedno? Sem že v prvi nosečnosti pred dvema letoma to gledala in je oddaja res zanimiva. Samo jaz sem vedno na koncu ful jokala, hormoni očitno res naredijo svoje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.05.2006, 09:22

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Aresuser posted image ??

Tudi meni že nekje na sredini vse popusti in se zjočemuser posted image . Pa so večinoma lepe stvari, jaz v teh parih dneh nisem zasledila, da se kdaj ne bi dobro izteklo, da bi zaradi tega mogla jokat. Hormoni delujejo, ni kaj. user posted image

clock-img

12.05.2006, 15:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.05.2006, 19:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ko sem bila leta 2003 na porodniški,nisem skoraj nobene izpustila.Če je le bila možnost,sem gledala.
user posted image user posted image Fajn oddaja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem