writing-img

Vse, ki ste kupovale preko e-baya???

clock-img

02.03.2005, 22:05

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Čist tko informativno :ups: me zanima, koliko ste plačale poštnine oz. dostavo...;)

clock-img

02.03.2005, 22:10

clock-img

tinica

pencil-img

501

Pravkar sem naročila stolček za hranjenje in sem plačala poštnino 17 €.

clock-img

02.03.2005, 22:22

clock-img

Miša7

pencil-img

103

Hojla, ker tudi mi kupujemo stolček za hranjenje, me zanima kakšnega si kupila in za koliko, ker pri nas so nekateri pregrešno dragi, če računaš, da čez čas potrebuješ že drugega:zmeden:

Mi smo kar dosti stvari naročili preko e-baya, voziček, pa lupinico, pa avtosedež... in je bilo kar veliko ceneje kot pri nas, za stolčke pa še nisem nič gledala.

Povprečna poštnina je za stvari težke 10kg je nekje 20€, itd...

Mirno noč vsem, Miša&Hana:angel:

clock-img

02.03.2005, 22:53

clock-img

tinica

pencil-img

501

Jaz sem kupila stolček od haucka novi model (medvedek pooh)in sem ga dobila na avkciji za 59€. Ta stol je podoben peg perego prima papa, tudi ko sem gledla ocene hauck-ovega stola in sem jih primerjala z stolom peg perego so bolj kot ne enake. Tale hauck-ov stol lahko, če ga takoj kupiš dobiš za 79.90E€ na ebay-o, v trgovini pa jih prodajajo za 110€. Npr. peg peregov stolček pa dobiš na ebay od 90€ naprej, če imaš srečo ga dobiš malo ceneje, pravkar se je eden prodal za 84€.

Uspešen nakup, Lp

clock-img

03.03.2005, 08:17

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Midva sva dala za poštnino za voziček 20€, za lupinico, ki sva jo hkrati naročila pri istem prodajalcu pa še 10€, skupaj 30€.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem