IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Definitivno je tema pomembnejša. Nekaj časa se boš ukvarlala s tem in te mora zanimati. Mentorja pa ne rabiš ravno veliko. Jaz sem ji samo na koncu dala za prebrati 1x.
Naja, žal se ne morem strinjati s tem, kar si napisala. Popolnoma odvisno je, na katerem faksu si. Nimamo vsi tako malo kontakta z mentorjem. V času pisanja diplome sem bila pri mentorici vsaj na 20 govorilnih urah(ne pretiravam!), pri somentorici nekje na desetih pogovorih, "predogled" diplomske naloge sem dala printati približno 10-15x.
Nisem nesamostojna, vendar se mi zdi sodelovanje med študentom in mentorjem bistvenega pomena. če pri nas tega ne bi bilo, se mi še sanja ne, kdaj bi diplomirala in kako bi izgledala moja diploma- pri odnosu, kot smo ga imeli mi, je veliko tehničnih in lektorkih napak popravila že sma mentorica.
In tema- pritegniti te mora, biti mora iz področja, ki ga želiš delati, dobro je, da imaš veliko literature za pisnaje. Ljubezen na prvi pogled v naslov diplome je zame nesmiselna in brezglava- tem je vekliko na razpolago in ni vrag, da se ne najde še kakšna dobra tema zate, puppa.