writing-img

Vse za krst-v Celju?

clock-img

17.02.2005, 10:00

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... sprašuje Pinin boter, ki je bolj pri ta levih, kar se tega tiče... Kje se da kupiti svečo itd. v Celju? Plis pripišite še morebitne številke, maile, če katera ve...
Hvala.

clock-img

17.02.2005, 11:12

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Se pridružujem niniki,v Mohrjevi družbi imajo full lepe stvari.Sem bila prejšnji teden tam in imaš vse na enem mestu,tako da ti ni potrebno okrog "laufat":bravo::bravo:

clock-img

17.02.2005, 12:13

clock-img

mtd

pencil-img

767

clock-img

17.02.2005, 13:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Saj veš, da jaz o teh rečeh nimam pojma, ampak sveče boš pa našla tudi pri tistem svečarju na koncu Gosposke, za Danijelovo cerkvijo.

clock-img

17.02.2005, 15:23

clock-img

Taša

pencil-img

1229

V Mohorjevi družbi so krsne sveče drage ko :hudicek:... Kulker jaz vem svečar pri Danijelovi cerkvi ne obstaja....
Sem pa jaz kupila krstno svečo pri Top fitu oz. tam ko je Prosignal oz. Sintal nevem že kaj je.. tam zadaj je ena svečarna.. Imajo na milijone sveč tudi lepe krstne...

clock-img

17.02.2005, 15:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

A ni več onega svečarja tam? Veš, da nisem sploh pogledala, ampak bil pa je sigurno, ker je moj brat en čas delal tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem