writing-img

Vsem klomifenkam

clock-img

11.03.2010, 09:02

clock-img

Penelope84

pencil-img

90

LP od mene. Sicer se redko javljam na forum, občasno vas berem. Naj vam povem vsem, ki ste na Klomifenu. NE OBUPAJTE!!!!!!!!!!!!! Mi2 sva se leto dni trudila nauser posted image pa ni bilo nič. Po enem letu me da G. na HSG, kjer ugotovijo, da je z menoj vse BP, partner ima user posted image BP. Nato mi da G. Klomifen. Jem ga en mesec in po user posted image se mi pričnejo dogajati čudne stvari, v službi pod vplivom stresa odpovedujem, nakar ta torek omedlim. Grem k zdravniku kjer mi vzamejo kri tudi za BetaHcg in mi potrdijo, da sem noseča. Sicer je vrednost bila še nizka(29), ampak včeraj sem naredila urinski test in pojavita seuser posted image user posted image user posted image user posted image . Noro, noro. Še vedno ne morem verjeti. Jutri je datum user posted image , zato še vedno ne morem verjet. Počakala bom do ju3, da vidim nato pa naredim še enkrat babychek.
In po vsej verjetnosti sem srečkauser posted image . Res vam pravim ne obupat nad Klomifenom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.3.2010 13:21:45 >

clock-img

11.03.2010, 10:15

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Čeeeeeeeeeeestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 12:52

clock-img

Penelope84

pencil-img

90

Hvala, hvala, upam, da tudi tebi kmalu uspe, če ti mogoče še niuser posted image

< Sporočilo je popravil Penelope84 -- 11.3.2010 12:53:50 >

clock-img

11.03.2010, 13:22

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Čestitam user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

11.03.2010, 15:29

clock-img

twetka

pencil-img

911

Take novičke je pa prav lepo prebrat. Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sama sem na klomifenu že 3 mesec pa bomo videli če v tretje pa le rata.

clock-img

11.03.2010, 19:49

clock-img

Penelope84

pencil-img

90

Jaz osebno, ko mi je G. predlagala, da naj začnem z Klomifenom, sem bila full skeptična- češ kemija, pa to, saj sem itak zdrava. Ampak zdaj vidim, da sem očitno potrebovala samo neko vzpodbudo tam doli, da so se organčki malo predramiliuser posted image
Držim pesti za vas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem