writing-img

Vsem skupaj en lep dan

clock-img

15.12.2004, 09:46

clock-img

Anonimen

pa naj se jezijo ali ne jaz vam ga zaželim.
Prazniki se na hitrico bližajo vzdušje je že zaznat.No pri nas malo manj..ker je vreme bolj kot zgodaj spomladi,razen v večernih urah se ti zdi prav smešno gledati vse novoletne okraske po ulicah.:)-:bravo:

Imejmo se radi..Neva:morje:

clock-img

15.12.2004, 09:55

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Joj, kako sem vam fauš za vreme. Pri nas pa je sama megla in sivina že skoraj cel teden, pa hladno tudi, če malo pogledaš po hribih so drevesa čisto bela od ivja.... Res se bližajo prazniku in tudi sama sem že čisto praznično razpoložena....Tudi stanovanje že imamo malce okrašeno (lučke)..., samo smrekice še nimamo postavljene, to bomo postavili na sveti večer 24. decembra...
LP Taša :rozica:

clock-img

15.12.2004, 09:56

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

aloha bejbike!!!!!!!!!
oh neva...res je LEP,pa hladen ko :kuza:...
Ce grem zdele ven mi bo kej prmrznlo,ta'pru mozgani...:)-:)-:)-:)-

clock-img

15.12.2004, 10:00

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jutro...

Pri nas je tudi bolj megleno:(...pa hladno:zmeden:

clock-img

15.12.2004, 10:01

clock-img

Anonimen

ZARA!!:)-:)-:)-:)-pa si dej kučmo gor da bo vse na toplem.Ohej opažam da midve po forumuh ena za drugo skačeva:kuza:da se ne bo to komu sumlivo zazdelo:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

15.12.2004, 10:02

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja tm k se kej dogaja...pa k so punce dobre volje...da mam vsaj neki od dneva ;):)-;)...

clock-img

15.12.2004, 10:03

clock-img

Anonimen

Taša mi smo pa letos kar pohiteli mamo že vse okrašeno.Sem predlagala hčeri da kupimo večjo količino snega v spreju in ga pošpricam po drevesih na dvorišču:)-:)-:)-:)-da pričaram malo pravega vremena za ta čas:)-:)-
Lp Neva:hudicek:

clock-img

15.12.2004, 10:06

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jutro! meni pa letos ni nič praznično. ne vem zakaj. najbrž zato ker smo letos vsi zdelani in zmatrani, pa se nekako ne pojavi božično vzdušje... a ve katera kak umazan vic, da me malo poheca???
;):hudicek:

clock-img

15.12.2004, 10:55

clock-img

mammika

pencil-img

860

Tudi tebi lep dan in seveda vsem ostalim :bravo:

clock-img

15.12.2004, 13:00

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Mi smo lep sončen dan preživeli v bazenu...pol smo šli pa na pico. Trina je zaspala v trenutku zejle :)- Jest pa še 45 min doma, pol pa na šiht!!
Važn da je sonček :bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem