writing-img

Vsi smo bolni...

clock-img

24.09.2004, 20:35

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Mali ima vročino, stari smrka in kašlja že 14 dni, mama pa je itak cela hin.... Tu si niti ne upam pojamrat, ker sem jamrala že spodaj...

Kaj zopet razhaja, ker razen vročine sinko zaenkrat še nima drugih simtomov. No ja, malo je siten in jokav, ampak pri vročini je to menda spremljajoč pojav. Držite pesti, da ni kaj trdovratnega in da bo sinko kmalu zdrav.

Jasna

clock-img

24.09.2004, 20:37

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne vem, Teja je tudi danes mela 38 vročine. Šmrkava pa je že cel teden.
Mama je pa tudi boga. Grlo me boli, pa še modrostni zob mi raste, tak da me še cela čeljust boli.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

24.09.2004, 20:42

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Drzimo pesti, da se cimprej pozdravite. Pa na sebe in svojo pupo pazi. Zdej pa res se mal pa bo, a ne?
LP, Tina

clock-img

24.09.2004, 20:59

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Hojla Tina!

Ja, najprej se moramo spraviti v red, da ne bomo vsi čist out, ko bo ta biba prišla - saj ti dobro veš, da pri nas nismo ravno neki komplicirani tipi, ampak bolezni pa res ne rabimo pri hiši, kar se pa tistih ostalih zadev (pogrebov) tiče, pa itak, žal, nimamo nobenega vpliva.

Sedaj grem malo žavb za naše bolane riti (za mojo to velja dobesedno) pripravit.....

LP, Jasna

clock-img

24.09.2004, 21:29

clock-img

willma

pencil-img

839

Ola!
Pri nas tudi vsi šmrkamo. :(
Samo Žan se še nekaj upira, upam da ne bo zbolel. Pravijo, da dokler se otroci dojijo so varni pred virusnimi okužbami. Upam, da res!

Veliko zdravja vsem!

lp

:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

24.09.2004, 23:22

clock-img

Anonimen

:((:((Pa se je začelo z grdim vremenom prehladi,trkam po lesu mi še ne,je pa vprašanje časa,kdaj bo kakšen bacile domov privlekel:)-:grrr:Lepo se pocajtajte čim prej pa crkljajte se .:)-:)-:love::love::sloncek::sloncek:

clock-img

24.09.2004, 23:31

clock-img

Anonimen

Naša Eva je tudi danes zakuhala na 38;5, pa boli jo grlo in glavica. David tudi nekaj smrka. Jaz pa kuham čajčke in letam od enega do drugega, pa upam da se še mene kaj ne loti, sedaj 6 dni pred PDP:)-
Ja, začenja se sezona. V vrtcu menda kar cepajo eden za drugim:(:((:( Pa tako luštno je bilo čez poletje...
Pa pa
Nojči 39 1/7:sloncek:

clock-img

25.09.2004, 13:11

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Pri nas smo tudi vsi zboleli. Oči je sicer že malo bolj, jaz pa smrkam, čiham, grlo me boli, ušesa kot da b mela vodo not...skratka počutje na nuli:(:(.
Upam samo da bo :miska::roza::duda::roza:prizanešeno, zaenkrat se ji nič na teku ne pozna, lepo pridno je, pa spančka, čeprav se mi zdi, da je malo "meglena" danes...:(

Upam da je sam vreme krivo, da ni kej hujšga.

Merkite se, pa čimmanj prehladkov!

pupica in :miska:Tia

clock-img

25.09.2004, 23:34

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Čaj, topla pojsla, kurja župca, debeli zokni in štajerski luft pa bo!:bravo:9nebesa:bravo:

clock-img

27.09.2004, 12:10

clock-img

Anonimen

Ampak najhujše je pa, če so bolani očiji... Otrok še gre, mamica itak, ampak oči... Ta pa je bogi, a ne!?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem