cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vsi tisti/e, ki imate privat...

clock-img

30.01.2006, 17:06

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Situacija je taka....

Mož ima privat, jaz sem brezposelna in sem prijavljena na njega kot vzdrževani družinski član. Ker gre res za mini podjetje, je vse razen računovodstva v najinih rokah.

Moje vprašanje je sledeče....

Kaj morava storiti, da otrok dobi zdravstveno izkaznico??? Ali ga mora mož prav tako prijaviti kot vzdrževanega družinskega člana na zavodu za zdr.zavarovanje, kot sva prijavila mene???

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

30.01.2006, 18:01

clock-img

fricka

pencil-img

751

Tudi moj je privat in je brez problema hčerka zavarovana po njemu. Vse napotke kako se ta zadeva uredi nama je dala patronažna ob prvem obisku. Mislim, da jo je moral samo prijaviti ZZZS.

Oprosti, saj me ne briga, ampak zakaj pa še ti nisi zaposlena v podjetju? Jaz imam s.p. on d.o.o. in sva krasna kombinacija glede kombiniranja financ. Pa še porodniško sem dobila kolikor toliko normalno.

clock-img

30.01.2006, 18:05

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Najprej hvala za odgovor.

Zaposlena v firmi nisem zato, ker sem šele pred 4 meseci diplomirala, prav tako pa sem vezana, zaradi kadrovske stipendije, na drugo podjetje, vendar se mi zaposlitev prestavi zaradi rojstva otroka za 1 leto. Splet okoliščin žal prinesel tako, a me vsaj čaka služba čaka, ko zaključim porodniško.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

31.01.2006, 05:35

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

izpolnita in poštemplata MDČ obrazec in ga odneseš na ZZZS (na vpogled neseš tud rojstni list otroka), zdr.kartico ti pošljejo po pošti, za ta čas pa dobiš začasno potrdilo s katerim lahko greš do zdravnika, če bi bilo potrebno user posted image

clock-img

31.01.2006, 08:14

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Jana 73 ti je vse odgovorila

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

31.01.2006, 15:55

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Najlepša hvala za informacije!

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem