IZVIRNO SPOROČILO: koala
Objami svojega sina, skupaj pobožajta trebušček, na tisto ženšče pa se požvižgaj. Morda pa ti je samo fauš a imaš tako čudovitega otroka, ker je to tudi njena želja, pa ji je spodletelo.
imam podoben primer...
in sicer s starejsim sinom, ki je ze v druger razredu...
nobenih problemov v soli. pri matematiki vse obvlada 100% priden je, vodljiv, poslusen,sodeljuje in vse vse , ni da ni...
uciteljico pa moti ze od zacetka prvega razreda, ker je TIH!, ker pred razredom ne govori dovolj naglas in razlocno. da naj kaj ukrenem glede tega, da naj ga peljem k logopedu in podobne kozlarije....v iste trenutku pa doda, da kadar se igra s prijatelji, govori cisto normalno, vcasih celo glasneje od ostalih....
in sem do prejsnjih govorilnih ur samo lepo prikimavala, ces ja, saj imate prav....bomo delali na tem...amoak jaz ne vem kaj naj delamo na tem, ker doma je totalno glasen, in malemu celo bere pravljice, razlocno, naglas, tekoce...
zadnjic pa sem skor pop***, in ji rekla....torej, kaj se vam ne zdi, da je tezava v vas???
ce ste opazili da je v druzbi normalen, aktiven glasen otrok!!!! ste pomislili, da ima mogoce tremo pred vami in javnim nastopanjem pred celim razredom????
tudi meni je bilo najbolj grozno pred celim razredom povedati pesmico!!!
no, mislim, da se je zamislila in ne bo vec tezila!!!!
zato, sploh ne polagaj pozornosti na njen odnos, ko pa bos imela dovolj pa ji lepo mirno, vljudno povej nekaj krepkih!!!