writing-img

Vzmetinice

clock-img

21.05.2008, 09:29

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Kupujem(o) vzmetnice in sicer za otroško sobo in spalnico; zanimajo me vaše izkušnje in priporočila; mož tarna, da ga boli križ (ker je najin jogi pač premehak in tudi že star), jaz imam v mislih nek srednji cenovni rang, on višjega. Sem že razmišljala, da bi kupila dva jogija za v zakonsko posteljo; mogoče kdo prakticira tudi tako (namesto enega velikega 160x200).

Hvala.

clock-img

21.05.2008, 09:49

clock-img

anetka

pencil-img

76

Jaz pri jogiju ne bi preveč razmišljala o ceni, ker je definitivno kvaliteta s tem povezana. Kater jogi si pa mislila? Dormeo ali kaj drugega?
Imamo pa tudi pri nas v spalnici 2 jogija vel. 80x200 namesto 160x200, pa rjuho čez oba, pa je.

clock-img

21.05.2008, 11:58

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi imamo Dollar - večconsko latex ležišče, ga ne zamenjam za noben jogi, pa naj bo še tako kvaliteten.

Za zakonsko ležišče obvezno ločeni ležišči, sploh če je razlika v teži med obema uporabnikoma večja. Sicer se zna zgodit, da se eden ali drugi ubada z gravitacijo na eno stran....user posted image  Poznam kar nekaj primerov.

Sicer pa ti v vsakem salonu znajo glede tega pravilno svetovati.

Tudi za samo manipulacijo (obračanje, preoblačenje, zračenje...) je lažje, če sta dve ločeni ležišči oz. dva jogija.

clock-img

21.05.2008, 14:34

clock-img

qwasy

pencil-img

234

user posted image sem si probala predstavljat, da imava midva en sam jogi: jaz imam 57 kil, on pa ravno še enkrat toliko ...

ojej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem