cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vzmetnica in varovala ograja

clock-img

07.11.2007, 11:33

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Pozdravljene!

Za našega malčka kupujemo vzemtnico 90x200 pa me zanima vaša izkušnja katero mi priporočate? Veliko različnih mnenj sem slišala nekateri odsvetujejo latex nekateri  priporočajo pa sem malo user posted image . Zato vas prosim, če mi lahko svetujete katere vzmetnice se po vašem mnenju obnesejo. Pa še za varovalo me zanima iščem namreč železno, ker se mi zdi nekako boljše pa ga nikjer nimajo nazalogi. Mogoče vsete kje bi se ga dalo dobiti?

Za vsak nasvet, informacijo bom hvaležna.

Lp,

Katarina

clock-img

07.11.2007, 12:29

clock-img

aleži

pencil-img

1903

pozdravljena,

Mi smo ravno kar kupili 2,5 letniku sobico in jogi antialergičen ter ograjico sem kupila v Baby centru za 20,00 € in je prav super (dolžina 100 cm). Ni nikoli dol padel ali jo prevrnil,...
Lep pozdrav aleži user posted image

clock-img

07.11.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

Jogi sem jaz izbrala iz srednjega cenovnega razreda, so mi v trgovini rekli, da je čisto O.K.

Ograjo imamo pa Iz Baby centra, ki se zabaše med jogi in posteljo. Sicer malo težje, ampak gre. Drugače pa imajo fajn ograjice (lesene, ne vem zakaj morajo biti železne) v Ikeji, so punce že limale slikice.

clock-img

07.11.2007, 14:49

clock-img

Anonimen

Jogi: Dormeo

Varnostna ograjica: Ikea

user posted image
user posted image

clock-img

08.11.2007, 08:22

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Punce, hvala za vse nasvete!

clock-img

10.11.2007, 19:08

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi smo mu kupili Dormea, ker ga imava midva in starejši sin že od prej, pa se je super obnesel. Tudi tamali dobro spi na njem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem