cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vzmetnica za otroško posteljico

clock-img

06.04.2008, 15:21

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

Zanima me kje in kakšno vzmetnico ste kupile za novorojenčka. S peno ali vzmetmi, na kaj je potrebno biti pozoren?

clock-img

06.04.2008, 20:04

clock-img

jančica

pencil-img

41

Mi imamo Dormeo otroško vzmetnico, smo z njo zadovoljni. Naš šestmesečnik na njej prespi celo noč user posted image !

clock-img

06.04.2008, 21:02

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Mi imamo tudi dormeo, naša user posted image  bo 16. stara 3 mesece in je na njem prespala vsako noč do sedaj. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2008, 21:10

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Mi imamo
http://www.soncek.si/si/traumeland-t010101-vzmetnica-standard-s-kokosovim-jedrom-120-x-60-cm-vroca-akcija-zbiramo-prednarocila-i3823.shtml
in je super. Vzmetnica ne sme biti premehka, na to sem pazila, naša user posted image  je stara dobrih osem mesecev in spi kot ... dojenček. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

06.04.2008, 21:28

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Mi imamo
http://www.soncek.si/si/traumeland-t010101-vzmetnica-standard-s-kokosovim-jedrom-120-x-60-cm-vroca-akcija-zbiramo-prednarocila-i3823.shtml
in je super. Vzmetnica ne sme biti premehka, na to sem pazila, naša user posted image  je stara dobrih osem mesecev in spi kot ... dojenček. user posted image

Mi imamo tudi vzmetnico s kokosovim jedrom, pa še ni prespal cele noči.user posted image Star je pa dobrih 7 mesecev.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

06.04.2008, 21:45

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Dormeo. Imamo čudno dimenzijo postelje (140×63) in so nam ga naredili po naročilu user posted image .
Vso noč prespi od 10 meseca dalje, ampak jaz to bolj povezujem s prenehanjem dojenja kot pa z ležiščem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

06.04.2008, 21:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

dormeo
tut najin sinček prespi celo noč (od 8-10 ur brez zbujanjauser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

06.04.2008, 21:53

clock-img

karatina

pencil-img

421

Mi imamo tudi kokosovo od Lip. Kako je pa bomo videli, danes jo bo prvič poskusila - smo prešli iz koška na kinderpet. Zaspala je že dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem