writing-img

Vzorci za slikanje na tkanine

clock-img

30.01.2009, 14:48

clock-img

masna

pencil-img

441

Oj!

A mogoče katera ve kje se da dobiti kakšne vzorce za risanje na tkanine z barvami, ki se ne spirajo oz. obstojnimi al kako se jim že reče...user posted image

Vem, da jih lahko sama nredim, tako da narišem in izrežem iz šeleshamerja, ampak rabim kako idejo... me pa zanimajo bolj liki ipd... za okrasitev zaves...

Hvala!!!!!!

clock-img

30.01.2009, 19:51

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

A to mislis take "stemplje" ali sablone?

clock-img

31.01.2009, 07:14

clock-img

masna

pencil-img

441

Ja lahko rečem temu šablone.... s pomočjo katerih bi potem nanesla bavo na tkanino...

Aja pa še to... Katere bave so res najboljše za risanje na tkanine in se ne spirajo?

< Sporočilo je popravil masna -- 31.1.2009 7:15:17 >

clock-img

31.01.2009, 07:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.01.2009, 08:25

clock-img

silhueta

pencil-img

42

Ena simpl varianta: Na peki papir narišeš motiv z alkoholcem in ga z likalnikom preslikaš na tkanino. Motivov na netu ne bo nikoli zmanjkalo.

clock-img

02.02.2009, 09:08

clock-img

masna

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: silhueta

Ena simpl varianta: Na peki papir narišeš motiv z alkoholcem in ga z likalnikom preslikaš na tkanino. Motivov na netu ne bo nikoli zmanjkalo.

A se to ne spere ko opereš?

Ma saj vem da mora bit veliko vzorcev na netu, sam kaj ko jih ne najdemuser posted image

kind lady nekaj takega sme iskala jauser posted image , sam da sem jaz bolj za geometrijske zadeve , like ipd, ne pa rožice. Ampak tu sem pa še ideje za druge stvari dobilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem