cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

WMF posoda Spar!!!

clock-img

08.09.2005, 10:15

clock-img

gaja

pencil-img

76

Drage moje,

a je katera kupila kakšno posodo v Sparu, zdaj ko so imeli akcijo? Kakšne imate ve izkušnje?
Meni se bo kar zmešalo... posoda je kako Rostfrei, meni pa se delajo majhne pikice rje, ko potegnem posodo iz stroja. Da ne bi o tem, da sem tri dni drgnila jajca iz ponve, ker se je tako prijelo!
Kaj narediti?!

Papa

clock-img

08.09.2005, 10:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A to misliš tiste posode, ki si jih lahko kupil, če si nabral dovolj točk? Če ja, potem smo o tem enkrat že govorile. Mislim, da se je ena kregala, da so se ji naredile take rjaste pikice, pa so baje potem lepo izginile. Same od sebe.
Jaz imam ene tri tiste posode, pa drugače so kr (čeprav niso vredne svojega denarja-naj bi bila posamezna posoda okrog 10000 sit ), vendar so pa čisto flekaste in težko se jih opere, prav res.

clock-img

08.09.2005, 10:19

clock-img

Una

pencil-img

399

Jaz imam tri WMF-jeve posode in so super. Enkrat se je mojemu prismodilo mleko in je šlo vse stran brez težav.

LP, Una

clock-img

08.09.2005, 10:28

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Moja je tudi cist vredu, za ponve smo pa ze itak 100x ugotavljali, da ce niso teflonske, je brezveze.

clock-img

08.09.2005, 10:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meni je posoda tudi dobra. Ponve pa nisem vzela. Imam samo lonce. Moti me le, da se ročaji tako segrejejo.

clock-img

08.09.2005, 11:20

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Pikice rje nastanejo lahko zaradi nekatere druge (rjavece) posode v stroju ali jedilnega pribora (imela taksen jedilni pribor - za znoret). Sicer pa je posoda odlicna ce upostevas kar je bilo navedeno v navodilih ( recimo ne segrevati samo sol v posodi brez kakrsne koli tekocine in podobno).

clock-img

09.09.2005, 08:11

clock-img

gaja

pencil-img

76

Ja, ok, recimo če upoštevamo pribor: zakaj pa druge cenejše posode niso rjaste? A je katera že kaj reklamirala?

clock-img

09.09.2005, 11:02

clock-img

Misek

pencil-img

2830

gaja je napisal/a:

Ja, ok, recimo če upoštevamo pribor: zakaj pa druge cenejše posode niso rjaste?

Verjetno iz podobnega vzroka zaradi katerega se kristalni kozarci ne pomivajo v stroju, a drugi cenejsi kozarci se.

clock-img

09.09.2005, 12:27

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Imam in sem z njo zaenkrat zadovoljna

clock-img

09.09.2005, 20:03

clock-img

erika

pencil-img

227

Moja Sparova posoda tudi zgleda odrgnjena na robu - rjasta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem