writing-img

WTF je pa to zdej?!?!!

clock-img

04.07.2007, 15:34

clock-img

nov03

pencil-img

56

Prej se igrava s tamalo ko me joški zaščemijo, pa jih pogledam narahlo stisnem in VEN PRITEČE MLEKO!!!! user posted image
Ne tko v litrih pač pa v kapljicah....
Ma če to ni noro! user posted image  
Ima kera kakšno pametno idejo, razlago, podobno izkušnjo karkoli?

lp,
Uršula

clock-img

04.07.2007, 15:45

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

nov03 iz lastnih izkušenj sicer ne vem, mi je pa enkrat ena rekla, da ji je še dolgo po tistem, ko je že nehala dojit ob sliki dojenčka (npr.na televiziji) po kapljicah prišlo mleko. Pa tud v enem članku sem enkrat zasledila, da se to pri enih ženskah dogaja.

Moje laično mnenje je pa....noseča si user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

04.07.2007, 15:47

clock-img

nov03

pencil-img

56

nja...po moje sm mleko dobila od samega fantaziranja o še enem user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

Pa to ne moreš verjet če ne probaš no....Menda ja, da še kr priteče tu in tam, ma kaj bi me druzga spodbudilo ko ti testi in to...?!?! Čist možno res.

lp,
Uršula

clock-img

04.07.2007, 15:48

clock-img

Anonimen

povečan prolaktin mogočeuser posted image . tega lahko maš četudi nisi noseča ali ne dojiš

clock-img

04.07.2007, 15:52

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

haha ja kaj vse ženske ugotovimo skoz življenje ane user posted image user posted image user posted image user posted image .

Js še zmeri držim pesti...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

04.07.2007, 15:58

clock-img

nov03

pencil-img

56

Tudi sama nisem mnenja da bi nosečnost kaj imela s tem....Mogoče vsa ta hormonska zmešnjava ker še zmeri nimam user posted image ....BWO user posted image

Kako enostavno je pomoje bit moški....Če že maš kakšen problem se ta reši istočasno ko dobiš žensko pa ona misli namesto tebe še to....OH JOJ...

Ma grem jaz danc dol z  neta, če ne bo še kaj prekurilo - moje možgane če ne druzga... user posted image  user posted image
Se tipkamo jutri
papa

lp,
Uršula

clock-img

04.07.2007, 17:31

clock-img

renata nana

pencil-img

254

nov03 tudi jaz še vedno upam da si user posted image in seveda ti to tudi želim iz vsega srca
lp

clock-img

04.07.2007, 19:04

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Moja je stara dve leti, pa če si stisnem mi še vedno priteče mleko. Ni bila nikoli dojena (mleko sem si stiskala do njenega 7 meseca)

clock-img

04.07.2007, 19:16

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

nov3 SE GLOBOKO STRINJAM user posted image  kar se tiče mokega in njegovih problemov, sej men se to ne da več počet - reševat. bit psihologinja, učiteljica, ljubica, mamica, prjatlca....itd

spiska ni konca ! uporabijo na za vse, potem pa eni tut odvržejo ko smetko.

clock-img

04.07.2007, 20:16

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Poznam gospo, ki ji mleko ni usahnilo, priteče po kapljicah, četudi ima otroke
že ven iz OŠ.

clock-img

04.07.2007, 22:02

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Meni je še curljalo in kapljalo vsaj 3 leta po porodu, čeprav sem dojila le en mesec :) To je čisto normalno.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

05.07.2007, 10:33

clock-img

nov03

pencil-img

56

okidoki
pol se tega navadim in čau user posted image

lp,
Uršula

clock-img

05.07.2007, 10:37

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Meni je še curljalo in kapljalo vsaj 3 leta po porodu, čeprav sem dojila le en mesec :) To je čisto normalno.

tudi jaz sem imela podoben primer. samo, da mi ni curljalo, ampak se je samo na modrčku poznalo. sicer takoj panika in k zdravniku in je bilo rečeno, da ni nič. dokler je tekočina prozorna, bela ali rumenkasta se ni za bat.
hormončki. je bilo rečeno

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem