writing-img

Wa - Re izvid

clock-img

12.10.2005, 21:18

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav vsem user posted image !

Slišala sem, da moraš ob prihodu v porodnišnico oz. v sprejemno dati ta izvid. In me zanima, če katera ve kako se to praviloma imenuje in kdaj ste vi ta izvid dobile. Kaj jaz sem v 30 tednu, pa sem prvič slišala, da bi morala imeti ta izvid. Kdaj se to sploh dela? A takrat ko greš dati kri? Ali kdaj?

Lepo prosim za vašo pomoč!

clock-img

12.10.2005, 21:37

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Če se ne motim (pa mislim, da se ne) je to izvid za sifilis. Ta test so ti itak naredili, ko si prvič dala kri. Tudi nam so v materinski šoli rekli, da rabimo originalen izvid, ampak moja G je rekla, da ga ne da in da itak rezultat testa piše v materinski knjižici.
No, pa v porodnišnici niso zato nič komplicirali (tudi omenili niso - v Lj)
Lp

clock-img

12.10.2005, 21:49

clock-img

Anonimen

Oj!

Glih danes smo meli predavanje v Ljubljanski porodnišnici in so nam povedali, da zahtevajo original tega izvida.

A g. ti ga ni hotela dati? A pol pr tebi niso nič komliciral?

Tako so nam danes rekli, da moramo imeti to original? A jaz ga pa sploh še vidla nism tega izvida.

Hvala vsem za te odgovore!

clock-img

13.10.2005, 07:48

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Prvič slišim da morš imet ta izvid s sabouser posted image pa noben ni od mene tega zahteval ko sem prvič rodila pred 16 mesci.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

13.10.2005, 08:16

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem obakrat dobila vse izvide od svoje ginekologinje - orginalne. Zdaj sem jih dobila v 33. tednu. Jih je leo dala v kuverto in povedala, da jih naj imam vedno s seboj in obvezno v porodnišnico. LP,Mojcauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem