cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Wenice Kids - otroška znamka oblačil

clock-img

14.10.2010, 12:27

clock-img

Strelicija

pencil-img

2

Hej,

ko zdrvim čez  BTC v Nm pa zagledam eno novo prodajalnco, full lepo. Wenice. Nepoznana znamka otroških oblačil. Že nosite ta oblačila? So kvalitetna, cenovno sprejemljiva, koliko stanejo npr.? Nisem imela časa vstopit, pa me zanima ali že poznate?
Hvala za odgovore. lpuser posted image

clock-img

14.10.2010, 12:29

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

v go jo imamo že nekaj let, nikoli nisem kupovala, je pa hči za 1 roj dan dobila en jeans komplet od tam.... neka srednja reč...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

14.10.2010, 12:37

clock-img

soncek3

pencil-img

329

Meni so lušne majčke (običajne bombažne, malo tanjši bombaž),, tudi trenirkice spodnji del. Material mi je všeč (se ne preveč razteguje/krči), so pa bolj žive, za mene malo preveč žive barve (govorim za oblačila za punčke), imam rada bolj umirjeno barvo in ne preveč kričeče.  Cena sprejemnljiva: Spodnji del okrog 10€, majčke malo manj kot 10€.user posted image
Jaz tu pa tam kaj kupim.

clock-img

14.10.2010, 12:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a je kje v lj ta prodajalna

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

14.10.2010, 12:43

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Kupila nisem še nič, smo pa že precej dobili ali za darilo ali pa od kolegice, ki ima starejšo hčerko, in meni cunje zgledajo super, tudi po par letih uporabe se jim nič ne vidi, da so nošene. Pa ful luštne. Za cene ne vem.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

14.10.2010, 12:44

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a je kje v lj ta prodajalna

Mislim, da je bila v Plavi laguni?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

14.10.2010, 12:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

majo v koseški tržnici v Ljubljani - točno to, nekaj srednjega..

clock-img

14.10.2010, 12:48

clock-img

soncek3

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Kupila nisem še nič, smo pa že precej dobili ali za darilo ali pa od kolegice, ki ima starejšo hčerko, in meni cunje zgledajo super, tudi po par letih uporabe se jim nič ne vidi, da so nošene. Pa ful luštne. Za cene ne vem.

Ja res je lušne, pa dolgo jih otrok nosi, pereš in se ne obrabijo, ne zbledijo, ne razširijo, ne skrčijo.  Cene pa, kot sem rekla, so čist sprejemljive. user posted image

V LJ:
http://www.wenice.si/wenice/index.php?Itemid=56&id=60&option=com_content&task=view 

clock-img

14.10.2010, 13:26

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz poleti za sina nisem dobila navadnih kratkih hlač (takih na elastiko, brez gumbov in nepotrebnih žepov ter netov) niti v BC, niti v Pikapolonici (imeli so jih nekaj iz takega tankega materiala, ki se po par pranjih razvleče), niti v HM ali CA, v Wenice so imeli pa ful luštne, material je bil pa super. Jaz grem večkrat tja kaj pogledat, tudi sp. del trenirke sem mu tam že kupila in sem zadovoljna.

clock-img

14.10.2010, 16:05

clock-img

čaki

pencil-img

1009

pa veš da je v NM ta ntrgovina že encajt? pomoje 2 leti
zraven je baby center a ne?

clock-img

15.10.2010, 10:10

clock-img

kiss 4 me

pencil-img

49

vredu stvari
ampak zelo male številke

clock-img

15.10.2010, 10:11

clock-img

Strelicija

pencil-img

2

hvala za informacijo, nisem novomeščanka in ravno enkrat na leto se znajdem v BTC-ju NM. Ja poleg Baby Centra, samo na notranji strani je vhod.
No, dolenjci, posavci, ka nič ne kupujete v tej trgovini, ki je baje že odprta 2 leti, ste zadovoljni z njihovo ponudbo, ceno al ne? Katere znamke otroških oblačil oz. obutve pa so vam najljubše?
hvala. lp user posted image

clock-img

15.10.2010, 12:16

clock-img

čaki

pencil-img

1009

no jaz sem letos tamali tam vzela 2 legice. ampak pol je bil kmal mraz, tko da jih ni kaj dost nosila. ene bele sva šparali za 1 dan prvega razreda, pa je blo preveč mraz...no drugo leto naprej...

clock-img

15.10.2010, 21:49

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Pri nas imamo ene par kosov iz Wenica (novomeškega user posted image ), pa mi je vse v redu. Cenovno so res nekje v sredini, številke so pa bolj majhne.
Če bi morala sama kupovati cotke za ta male, bi po moje večkrat zavila tja. Ampak imam srečo, da večino cotk dobimo. Moja mami ima namreč obsesijo s kupovanjem otroških oblek.user posted image  Pa v Idexe v NM ( Mercator center Cikava) so mi full full dobre oblekce, še lepše kot v Wenice, a malenkost dražje.
Drugače pa mamo večino oblek iz H&M, Baby centra.

clock-img

15.10.2010, 21:55

clock-img

enea

pencil-img

2440

ja res je v Gorici je že kar nekaj let, in jaz sem tam zelo zadovoljna z robo in kvaliteto in ceno,... imajo pa številke, tudi za mojo 8 letnico, ki nosi že številko za 12 let.

clock-img

25.10.2010, 09:19

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

sem kupila že par bodyev tam in so super res,Letos sem kupila tam tako fensi šmensi vetrovko,ki je nisem nikjer tako lušne videla.Drugače pa mi stvari niso glih tako super lepe,vsaj za fante. Sem pa ravno prejšni teden tam ogledovala zimske  kombinezjone,pa sem v dilemi,koliko so res trpežni v snegu.Ima katera z njimi izkušnje?
Najljubše in cenovno normalne pa so mi seveda cunje iz H&m,Idexa(enkratne),tudi Kik,pa spletna Next.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem