writing-img

Whirpool - Ikea

clock-img

07.07.2007, 19:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Opet jaz user posted image

A ima katera kakšne njihove stvari - steklokeramične kuhalne plošče, štedilnik, hladilnik?
Kako je s servisom?

clock-img

07.07.2007, 20:08

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Tolk ceneje pa spet ni, pa izbira modelov nikakva. Ker Avstrijci so glede tehnike čist mim.

clock-img

07.07.2007, 20:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Meni bi tale odlično šel v kuhinjo...
http://www.ikea.com/PIAimages/42124_PE134544_S4.jpg

Pri nas ne dobiš kaj takega za tako ceno.
Sej zato me pa zanima .. ????

clock-img

07.07.2007, 21:38

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Servis je sigurno tudi pri nas , saj pri nas tudi Whirlpoole prodajajo. Ti kr "go for it", če ti je všeč - meni je user posted image , čeprav jaz imam najenostavnejšo pečico kar obstaja user posted image ker ne maram stvari, ki imajo 200 gumbov in funkcij.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

08.07.2007, 11:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Saj zato je meni tale tko všeč - enostavna, potrebujem pečico mogoče 1x tedensko, da spečem ali pico ali filano kuro, pa mogoče kakšen krompir. Imam malo bolj zapleteno mikrovalovno, pa se mi zdi, da ne potrebujem neke hude pečice...

Sva se pa z dragim mal pogovarjala - v bistvu tut če je treba servis delat v Ikeiji, imam bližje do Graza kot pa do Lj. Verjetno se bova za tole odločila.

A res nima nobena kaj iz Ikee od tehnike?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem