writing-img

Wtf - usnjen voziček?!

clock-img

05.06.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

user posted image

1.250 €!!!

Pa tko če stavit djete u to?! user posted image

clock-img

05.06.2007, 14:12

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Ej, obstaja še kaj hujšega. V katalogu od Hartana imajo tudi usnjen voziček in v Sloveniji menda niso prodali še nobenega... Bavarcem se pa meša ob tem usnju! Jih zastopiš?!?

clock-img

05.06.2007, 14:13

clock-img

Anonimen

Isuse moj... user posted image

clock-img

05.06.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Mislm pa kakšn pacient morš bit, da greš npr. sred poletja novorojenčka postaut u usnjen vozičk, no?! user posted image  Pa kva a ti klimo zravn montirajo al je zic že tko elektronsko hlajen?! user posted image  Naš avto je vredn manj kt ta vozičk, pa je useen u redu za javni prevoz potnikov - in da nej grem jst pol za ta keš kupt tako mučilnco za bejbija? Jao...

clock-img

05.06.2007, 14:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Mislm pa kakšn pacient morš bit, da greš npr. sred poletja novorojenčka postaut u usnjen vozičk, no?!   

Jaz sem tudi na to pomislila. Pa še črn je.

clock-img

05.06.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Pri švabih pa to res ni nič čudnega, kakšen SS-ovec ga bo ziher kupil, pa če bo moral zato svojo Manto prodatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2007, 16:25

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem pa pred časom videla na igrišču eno babico, ki je svojo vnukinjo pripeljala v usnjenem vozičku. Se mi je zdelo malo čudo, ker tega pač nisem navajena, ampak če njim paše...Je bil pa firme CAM, kje so ga pa nabavili pa me ni pretirano zanimalouser posted image .

Sicer pa - tole usnje in poletje je tema podobna oni, ko vidiš sredi poletja vozičke podložene z ovčko. Ker baje hladi...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.06.2007, 16:43

clock-img

mika

pencil-img

6485

v tem vozičku nič bolj ne švicajo, kot v PP (pramette imamo mi). kadar je pupa zaspala v njem, je bila takšna, kot da bi jo z vode vzela.

clock-img

06.06.2007, 09:38

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Skuštrana,

Žal tisto z ovčko drži - preden smo jo dali v voziček je bil mali v vročini vedno ves poten in limast po hrbtu, potem pa NIKOLI. Ovčje kože ne gre enačiti z usnjem.

Pa brez zamere.

clock-img

06.06.2007, 13:18

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Glej, Anuška, možno, ampak jaz si ne predstavljam, da si pri 30 plusa stopinjah oblečem volnen pulover... Ali pač?  Že sam občutek na koži bi mi bil bljek. No, sicer pa sem na volno itak alergična, tako da ne pride v poštev.
Bi si na 30 stopinjah prej obula usnjene čevljeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

06.06.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pri švabih pa to res ni nič čudnega, kakšen SS-ovec ga bo ziher kupil, pa če bo moral zato svojo Manto prodatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko voli, nek dozvoliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 08:00

clock-img

Gnuce Lee

pencil-img

3

brez zamere, toda od kod vam ideja, da je otroka bolje polagati v plastiko kot v usnje?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem