writing-img

YTONG-projekti varčnih hiš

clock-img

26.01.2008, 09:30

clock-img

noe

pencil-img

982

Me zanima , če se je kdo odločil za to vrsto gradnje?
Nama se ful dopade tip hiše Pika, pa tud cena se nama ne zdi pretirana.
A  ima kdo kaj iskušenj s tem , kakšne so cake in prednosti??
Hvala in lp

clock-img

26.01.2008, 17:36

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

mislim da le LARA gradila z YTONG-om...ma fajn hišico.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

26.01.2008, 22:40

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Noe, naj te ne zavede cena cegla. Pravi stroški se šele začnejo, ko je streha gor. Misim, da je Lara govorila o 34 takratnih miljonih stroškov, pa še fasade nimajo in še bi se kaj našlo.

clock-img

27.01.2008, 20:01

clock-img

moci

pencil-img

5572

mogoče misliš juting?
ytong je gradbeni material, juting so pa montažne hiše.

clock-img

28.01.2008, 10:39

clock-img

Anonimen

yton ponuja tipske modele hiš. če ti je kak model všeč je ok, ker boš vrjetno kar dosti prihranila z načrtom, pa še narejene so tako da ves material, ki ga ytong ponuja ustreza maximalno.

mi nimamo njihovega načrta ampak smo gradili iz ytonga in smo super zadovoljni! če te kaj zanima pa praši. lahko tudi zs.

clock-img

28.01.2008, 17:49

clock-img

ankhesenpaaten

pencil-img

59

mi smo zidali s tem, ma samo zunaje zidove, za notranje smo imeli že doma. v štartu je malo dražje, baje da se pa potem pozna....boljša izolacija in ne rabiš dajat drugega.

clock-img

clock-img

ankhesenpaaten

pencil-img

59

mi smo zidali s tem, ma samo zunaje zidove, za notranje smo imeli že doma. v štartu je malo dražje, baje da se pa potem pozna....boljša izolacija in ne rabiš dajat drugega.

clock-img

clock-img

ankhesenpaaten

pencil-img

59

clock-img

28.01.2008, 19:58

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Če misliš tole, kontaktiraj s podjetjem PIN, ki je ta načrt izdelalo. Lahko odkupiš njihov načrt, brez da bi gradila z Ytongom. Ali pa vsaj kaj podobnega. Čeprav ti tudi jaz priporočam yitong, mi z njim nismo gradili, a jih kar nekaj poznam, ki so in so vsi zadovoljni.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem