writing-img

Yarina + nosečnost

clock-img

12.11.2008, 12:03

clock-img

palomina

pencil-img

25

Pozdravljeni,

rada bi bila user posted image . Zanima me, koliko časa bi si morala vzeti po prenehanju jemanja omenjenih KT.

Lep dan

clock-img

12.11.2008, 12:07

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Priporičajo 3 mesece.

clock-img

12.11.2008, 12:11

clock-img

palomina

pencil-img

25

Zdaj ko sem se odločila se mi to zdi predolgooooooooooooo.

clock-img

12.11.2008, 13:09

clock-img

Anonimen

palomina no sej ni to tako dolgo čeprav sem pri Pušenjaku prebrala da sledi od KT že po parih dneh izginejo,tko da mal še pobrski po med.over.net k vem da ful velik piše tam in boš sigurno našla kej.

clock-img

12.11.2008, 13:43

clock-img

valela

pencil-img

23

Sicer nisem jemala ravno Yarina, ampak sem pa zanosila praktično takoj ko sem nehala jemati tabletke. Tudi meni je drugače bilo rečeno 3 mesece. V praksi je pa tako, nekaterim nam je ratalo takoj, drugi se trudijo več mesecev (baje je vse do enega leta normalno).

clock-img

12.11.2008, 14:03

clock-img

katka11

pencil-img

332

meni je bilo ze pet, sest let nazaj receno, da ni treba nic cakat, ker te tabletke danes niso vec tako "strupene" kot vcasih... 

clock-img

12.11.2008, 21:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

meni je bilo ze pet, sest let nazaj receno, da ni treba nic cakat, ker te tabletke danes niso vec tako "strupene" kot vcasih...

Isto je meni G dejal pred  12 leti, ko sem takoj prenehanju jemanja zanosila. In je bilo vse o.k. z user posted image (z mano pa tudi user posted image ).
Tako, da če bi bila jaz na tvojem mestu, ne bi čakala 3 mesece - lahko se zgodi, da kar nekaj časa sploh ne boš zanosila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem