writing-img

ZAPP

clock-img

08.06.2006, 08:14

clock-img

April

pencil-img

5459

Se v fazi tehtanja dobrih in slabih stvari o Zappu. O vozičku slišim pretežno same pohvale. A ker je tako user posted image  drag, bi rada slišala še več izkušenj.

Ja, pa katera barva bi bila najbolj primerna za našega malega packonauser posted image , ki mora imeti nujno v rokah kaj kruhastega za treniranje malih prstkov.user posted image

No, pa če imate na zalogi kakšno alternativo temu vozku, je tudi dobrodošlo ( svar mora biti majhna,  z dežno prevleko..).

Tenx user posted image

< Sporočilo je popravil April -- 8.6.2006 8:15:36 >

clock-img

08.06.2006, 08:37

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Mi imamo zappa za drugi voziček.Ker je bolj priročen kot freestyle 3xl(ta je pa super za po makedamu), predvsem za na hitro(trgovina,....).Mi nismo našli nobene slabe lastnosti razen mogoče tega da kolesa malo ropotajo na nekaterih površinah.Sicer ga pa imamo že od 8 meseca dalje.Kupili smo ga pa v akciji za 32.ooosit.LP

clock-img

08.06.2006, 08:40

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Še nekaj sem pozabla imamo sv. modre barve ampak je tudi zelo temen.Se pa umazano hitro obriše s krpo in tud posuši.No problem!Imamo ga pa namen ko bo malo bolj toplouser posted image kr s "šlaufom" poškropiti in temeljito umiti.

clock-img

08.06.2006, 09:11

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mislim,da je mia povedala vse.Mi ga imamo roza barve in smo zelo zadovoljni z njim.

clock-img

08.06.2006, 15:18

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Zapp ima pravzaprav same pluse, razen enega velikega minusa - da se ne poleže. Če te to moti ga ne kupuj, drugače pa go for it!!! Mi imamo oranžnegauser posted image

clock-img

09.06.2006, 22:34

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz imam rdečega in je tudi praktičen pa tudi sicer se čisto enostavno opere. Kadar mali zaspi ga kar naslonim z vozičkom vred na kakšen stol in ima ležalnik!
Pogrešam kakšno spodnjo košaro, ker vedno nekaj s seboj vlačim...user posted image

clock-img

12.06.2006, 19:42

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem zaradi tega , ker se ne poleže kupila v Bušiju Mclarna sem ful zadovoljna, pa še cenejši je bil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem