writing-img

ZAVAROVANJE

clock-img

15.11.2004, 11:52

clock-img

lili007

pencil-img

4

Lep pozdravček!

Jaz pa se zanimam, če katera ve, kako je to po porodo z zavarovanjem malčka. Ali si je potrebno kaj posebaj urejat ali je kar avtomatsko zavarovan po meni???
Kam se naj obrnem ali vprašam?:sloncek:

clock-img

15.11.2004, 11:55

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Verjetno moraš v službi kakšen rojstni list prinesti kot dokazilo za:duda: da je zavoravn po tebi. Jaz sicer ne vem ker sem jaz še preko mame :duda: je preko mene se spravi sva oba preko moje mame. Vem da sem mogla prinesti rojstni list. No pa ti bo še kateru druga povedala bolj natačno kako to poteka

clock-img

15.11.2004, 12:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Rojstni list nesi na kadrovsko, pa naj ti izpolnijo obrazec M1- to je prijava v zavarovanje. Ostalo je njihovo delo... Kartico pa dobiš domov po pošti.

clock-img

15.11.2004, 12:09

clock-img

lili007

pencil-img

4

ja res moram prinsest rojstni list in tam mi morajo izpolnit obrazec, da je otrok zavarovan po meni ja in takrat dobim v roku 14 dni kartico od :duda:
hvala vseeno:love::)

clock-img

15.11.2004, 12:55

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Živjo!:)

A katera morda ve kako je pa z zavarovanjem otrocka, ce je mati študentka, redna?

LP

Maja:nosecka:

clock-img

15.11.2004, 13:00

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Oj!

Jaz sem študentka, ati pa je zaposlen, tako da je :)- zavarovana po atiju. Če si študentka si najbrž zavarovana po enem od staršev-očetu ali mami-in po njem je lahko zavarovan tudi :duda:.

Pa LP, Tea:sloncek:

clock-img

16.11.2004, 17:52

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Kaj pa če sem "samohranilka"?

clock-img

18.11.2004, 11:19

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Če si "samohranilka" mislim, da je :duda: lahko zavarovan po tvojih starših. Nisem prepričana, raje pokliči na ZZZS in jih vprašaj.

LP, Tea:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem