writing-img

ZBRISANA TEMA ?!

clock-img

22.05.2009, 07:59

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Ojla!

Sem sedaj ugotovila, da je tista tema z Alšem zbrisana user posted image user posted image user posted image

Ampak bom napisala samo pojasnilo-ker sem prepričana, da marsikoga zanima....

Torej takrat Aleš ni prišel, niti dvignil telefona, ko sem ga čakala v Mariboru.....Potem sem dobila meil, da je izgubil telefon in prisegal na otroka..... Da ga delo zanima in če lahko pride do mene.....Potem sva meilala in sva se dogovorila, da v sredo ali četrtek popoldne-mi pa javi v ponedeljek točno uro in dan....
Sem ga v ponedeljek klicala 3x pa se ni oglasil......pa tudi po meilu ne......Pa se sedaj res sprašujem, če to ni bil "nateg"........

Aleš želim ti vso srečo v življenju.....

clock-img

22.05.2009, 08:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Ojla!

Sem sedaj ugotovila, da je tista tema z Alšem zbrisana user posted image user posted image user posted image

Torej takrat Aleš ni prišel, niti dvignil telefona, ko sem ga čakala v Mariboru.....Potem sem dobila meil, da je izgubil telefon in prisegal na otroka..... Da ga delo zanima in če lahko pride do mene.....Potem sva meilala in sva se dogovorila, da v sredo ali četrtek popoldne-mi pa javi v ponedeljek točno uro in dan....
Sem ga v ponedeljek klicala 3x pa se ni oglasil......pa tudi po meilu ne......Pa se sedaj res sprašujem, če to ni bil "nateg"........

Of korse je bil nateg, saj smo vedeli že po parih postih, samo ne, eni, eni pa ne verjet, mater, pa z glavo skoz zid user posted image  

clock-img

22.05.2009, 08:03

clock-img

Anonimen

hvala za pojasnilo.tudi jaz ga ne dobim vec na msn....
prosim,ce se naprej obvescas,ker tudi mene daje firbec.(tudi s tapravim popkom nista vec v stiku)user posted image

clock-img

22.05.2009, 08:04

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

hvala za pojasnilo.tudi jaz ga ne dobim vec na msn....
prosim,ce se naprej obvescas,ker tudi mene daje firbec.(tudi s tapravim popkom nista vec v stiku)user posted image

Zame je to zaključeno.......

clock-img

22.05.2009, 08:05

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ojla!

Of korse je bil nateg, saj smo vedeli že po parih postih, samo ne, eni, eni pa ne verjet, mater, pa z glavo skoz zid user posted image  

Kaj češ......Osel gre samo enkrat na led user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2009, 08:07

clock-img

Anonimen

soncni zarek,poslala sem zs

clock-img

22.05.2009, 08:09

clock-img

Anonimen

mene pa zanima......ker se tako paniko naredla za BV.
no,sem se pa nekaj naucila

clock-img

22.05.2009, 08:14

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kaj češ......Osel gre samo enkrat na led user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak jst grem pa vedno. Vedno me kdo nategne, ker jim vedno verjamem.

Mater mi naivno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.05.2009, 08:15

clock-img

Anonimen

jst tudi ze obvladam drsanjeuser posted image

clock-img

22.05.2009, 08:17

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ampak jst grem pa vedno. Vedno me kdo nategne, ker jim vedno verjamem.

Mater mi naivno.

lucky you

clock-img

22.05.2009, 08:24

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

soncni zarek,poslala sem zs

Očitno nekaj šteka-ker ga nikjer ni-tvojega ZS-ja..po meilu pa sem dobila obvestilo....

daj mi prosim piši na  meil:  mzk@siol.net

clock-img

22.05.2009, 08:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

kaj sem zopet zamudilauser posted image

...vox populi...

clock-img

22.05.2009, 08:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.05.2009, 08:41

clock-img

Anonimen

ok,soncni zarek

clock-img

22.05.2009, 08:47

clock-img

Anonimen

poslano!

clock-img

22.05.2009, 09:19

clock-img

oka

pencil-img

1773

Tisti, ki smo izrazili svoj dvom, smo bili pa fuj-fuj.user posted image
Takšnih pijavk je vsepovsod dosti.

Žalostno, res žalostno, da se najdejo taki, ki izkoriščajo dobrodušnost.  Jaz vedno na začetku dopuščam možnost, da gre za resnično stisko. Naivno mogoče ampak nikoli se ne ve kdo resnično potrebuje pomoč. In da bi zdaj zaradi takih gnojev, kot so ti izkoriščevalci ta kratko potegnil tisti, ki pomoč resnično potrebuje, to pa se mi ne zdi pošteno. Resnica vedno pride na dan.

clock-img

22.05.2009, 14:56

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

a lahko kdo na kratko razloži o čem se je šlo,za tiste ki smo spet zamudili to temo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.05.2009, 16:29

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Gre za gospoda, ki je spraševal kje bi si lahko sposodil 75 evrov.
In po nekaj straneh čvekanja, so se našle dobre duše, ki bi mu dale denar, ena je celo dala na net, da bi zbirali evrčke.
Ta bogi gospod pa je iz posta v post bolj nakladal, no in na koncu se je izkazalo,, da je hotel vse skup malo nateg... user posted image

clock-img

22.05.2009, 17:08

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Kot bi se delal norca iz ljudi ki res potrebujejo pomoč

clock-img

23.05.2009, 21:21

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Sicer sem mislila, da se ne bom oglasila, pa se vseeno bom...

To ni bil "nateg". Jaz sem Alešu posodila denar in mi ga je tudi predčasno (pred dogovorjenim rokom) vrnil. V tistem "trenutku" ko se je javil tukaj in spraševal za nasvet, v kateri ustanovi bi lahko prosil za posojilo je bil res v krizi. Hitro za tem pa so se mu odprle možnosti za pomoč pri takšnih in drugačnih opravilih (npr. polaganje keramike, beljenje....) in jih je seveda sprejel ter tako zasluži nekaj denarja. S 1.6. pa nastopi tudi z novo redno službo.

Tak, tolko o tem. In mislim, da je čas, da gre tale tema v smeti. user posted image

clock-img

23.05.2009, 21:49

clock-img

barika

pencil-img

6448

opet zamudilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sicer sem mislila, da se ne bom oglasila, pa se vseeno bom...

To ni bil "nateg". Jaz sem Alešu posodila denar in mi ga je tudi predčasno (pred dogovorjenim rokom) vrnil. V tistem "trenutku" ko se je javil tukaj in spraševal za nasvet, v kateri ustanovi bi lahko prosil za posojilo je bil res v krizi. Hitro za tem pa so se mu odprle možnosti za pomoč pri takšnih in drugačnih opravilih (npr. polaganje keramike, beljenje....) in jih je seveda sprejel ter tako zasluži nekaj denarja. S 1.6. pa nastopi tudi z novo redno službo.

Tak, tolko o tem. In mislim, da je čas, da gre tale tema v smeti. user posted image

ampak vseeno, bi se lahko uporabnici S_Ž javil, da ga ne bo, ker že ima nekaj. Ne pa da se ona vozi levo-desno, za brez veze (oz. zato, ker je predobra do ljudi).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem