writing-img

ZBUJANJE PONOČI

clock-img

29.09.2009, 12:27

clock-img

catalina

pencil-img

47

Zanima me, tiste, ki dojite in ste dojile svojeuser posted image  preko 1 leta, kako ste jih odstavile, namreč ponoči se bi mojuser posted image  kar dojil in se nenehno prebujaja vsako uro, da bi pri meni zaspal, ko ga dam nazaj v njegovo posteljeo spi kako uro do dve in spet me kliče za dojenje, jaz sem resnično utrujena, nič ne spim, ponujam mu tudi čaj, ki ga seveda noče, dude tudi ne...vse skupaj postaja nadležno, oz. ne zdi se mi več potrebno, sam se verjetno odstavil ne bo.
Kako ste same to reševale, da se ponoči niso več dojili...hvala.

clock-img

29.09.2009, 12:44

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Postopoma
Recimo moj se je zbujal vsakih 45 min do 1 ure.
Na začetku sem ukinila samo 1 dojenje,,drugi so tako ostali ( v tem času sem ga božala,stiskala k sebi ,dajala dudo..)
Naslednji teden ukinila drugi podoj itd iz tedna v teden manj

clock-img

29.09.2009, 12:49

clock-img

zez76

pencil-img

92

Mi imamo isto samo,da je star 9 m in vsako uro ali pa še manj. Gre včasih ati k njemu ampak je pravo dretje,ker ni mene oz moje joškice! Ga probam nosit pa cartat sam ne gre samo joška ga tolaži! user posted image Upam,da vam rata pa obvezno javi da preizkusimo vaš recept user posted image ! Srečno

clock-img

29.09.2009, 12:53

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Na srečo, sta se sama od sebe odstavila. Starejši pri 15ih mesecih, mlajši pri 12ih mesecih. Nekega večera se zvečer nista več hotela podojiti pred spanjem in tudi ponoči ne več, pa je bilo konec.

clock-img

29.09.2009, 12:57

clock-img

Anonimen

Naša se pa pri 10ih meseci ne doji pa se pravtako zbuja celo noč ... če je noč dobra samo 3-4x, če je pa tako kot je bilo včeraj pa na manj kot pol ure od enajstih do 4ih ponoči ... jaz sem že čisto preč ... ni dobra ne duda ne voda ... samo AM bi cuzala celo noč ... samo se mi zdi, da je pri 10ih mesecih to že rahlo odveč in da je to samo razvada, ki je pa ne znam odpravit. Kak nasvet?

clock-img

29.09.2009, 14:02

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Naša se pa pri 10ih meseci ne doji pa se pravtako zbuja celo noč ... če je noč dobra samo 3-4x, če je pa tako kot je bilo včeraj pa na manj kot pol ure od enajstih do 4ih ponoči ... jaz sem že čisto preč ... ni dobra ne duda ne voda ... samo AM bi cuzala celo noč ... samo se mi zdi, da je pri 10ih mesecih to že rahlo odveč in da je to samo razvada, ki je pa ne znam odpravit. Kak nasvet?

Enako.
Sploh ne vem, kaj naj naredim. Gre za čisto navado. Podnevi AM še povoha ne, niti slučajno ne bo jedel ničesar, kar je narejeno z AM, ponoči je pa nuja. Naš sicer je "samo" 2x, ampak gre res zgolj za navado, ker se zbuja točno ob 1h in 5h. Točen je do minute. Včasih ga nekako zamotim s čajem, večinoma pa ne gre.
Ne vem, kako ga naj odvadimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem