writing-img

ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV???

clock-img

20.10.2008, 22:32

clock-img

mamica00

pencil-img

50

SEM MLADA MAMICA KI MARCA 2009 PRIČAKUJE DRUGEGA OTROKA IN SEM ZAPOSLENA V GORENJU(ZA DOLOČEN ČAS)
IN SEM ZAPISANA V PROGRAMU HZA!

DANES SEM PRIŠLA V SLUŽBO IN GLEJ GA ZLOMKA POŠLJEJO ME NA PEČICE IN ŠE TO POVRH NA DELO Z STEKLENO VOLNO!
SEDAJ SEM VSA OTEČENA IN ME VSE SRBI JE TO NORMALNO DA NOSEČNICO DAJO NA TAKO DELOVNO MESTO?

PROSIM ZA ODGOVORE IN POMOČ!!

clock-img

20.10.2008, 23:29

clock-img

acitak

pencil-img

745

js bi na tvojem mestu sla do G in jamrala kk te vse srbi...sj te...ampak jamrat za 10x da je hujs pa naj te da v bolnisko...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

21.10.2008, 00:49

clock-img

benika

pencil-img

7793

Če misliš, da nisi zmožna za delo, pojdi v bolniško, druge rešitve ni.

Lahko pa se pogovoriš s svojimi nadrejenimi, jim opišeš situacijo in težave, ki te pestijo in prosi, naj te dajo na drugo delovno mesto. Načeloma pa naj steklena volna ne bi škodovala zdravju.

clock-img

21.10.2008, 01:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Seveda steklena volna škoduje zdravju..sestavljena je iz dovolj majhnih delcev, da ob vdihavanju trajno prehajajo v pljuča, skozi kožo..je izrazito dražeča, alergena, po nakaterih raziskavah verjetno karcinogena.

Tako delo za nosečnico ni primerno..

Lp

clock-img

21.10.2008, 10:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če si povedala, da si noseča, te morajo razporediti na drugo del. mesto. Če ne pa pojdi v bolniško.

clock-img

21.10.2008, 12:34

clock-img

ninica04

pencil-img

514

Jaz bi najprej prosila da naj me dajo drugam, če pa ne pa bi kratkomalo šla v bolniško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem