cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZELENE ALI RUMENE RACMANOVE BOMBAŽNE PLENICE

clock-img

15.05.2006, 07:18

clock-img

CERT

pencil-img

41

KATERE SE BOLJ ODNESEJO PRI OTROKU KI ŽE KOBACA OZ. HODI. TISTA KI IMA IZKUŠNJE NAJ MI JIH PROSIM POSREDUJE. HVALA.

clock-img

15.05.2006, 12:59

clock-img

Anonimen

Živjo.
Zeleni racman so bolj debele, medtem ko je rumeni racman bolj tanek. To se pozna tako pri hoji in kobacanju kot tudi pri vpojnosti. Jaz sem imela zelenega, pa sem jih kmalu po enem letu pospravila in shranila za naslednjega otroka. Rumeni racman je glede kobacanja boljši, samo pa niso tako vpojne.
Tako da so prednosti in slabosti. Jaz bi kupila pol zelenega pol rumenega racmana.

Čaw
Tash

clock-img

15.05.2006, 22:53

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jaz imam pol rumenega, pol zelenega. In tako je vse, kot je predhodnica napisala.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

16.05.2006, 20:27

clock-img

karin412

pencil-img

747

Po mojih izkušnjah (Ajla ima 3 mesece), se strinjam z zgornjima dvema. Jaz imam samo 2 rumena, 22 zelenih.

clock-img

19.05.2006, 00:40

clock-img

Darja_29

pencil-img

9

Jaz imam pa pri 14 mesecih samo 1 rumeno, ker sem jo pač kupila da jo sprobamo, ko sem pa pred rojstvom kupovala, pa še ni bilo ožjega kroja. Moj malček že hodi, vendar ne opazim nobene razlike v hoji, je pa meni osebno rumeni malo bolj všeč, ker pač nimamo tako "polne" rite... Ampak zdej ne bom dokupovala, upam da bomo do jeseni že brez...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem