writing-img

ZELENO BLATO

clock-img

18.06.2007, 10:30

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

ŽIVJO! IMAM 4 MESECE STARO PUNCKO, KI JO IZKLJUČNO DOJIM. VČASIH JI DAN ZA PITI TUDI MALO ČAJČEKA, SAJ JE ZDAJ ZELO VROČE. OPAZILA PA SEM, DA IMA VČASIH V PLENIČKI ZELENO BLATO. NAJ TO PLENIČKO POKAŽEM SVOJI PEDIATRINJI?user posted image

clock-img

18.06.2007, 10:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne, to je lahko tudi od čaja, ali pa če ti kaj takega ješ. Mislim, da ni panike.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

18.06.2007, 10:46

clock-img

nena82

pencil-img

152

Dokler ni driskica ni panike.
Je res, da je lahko od čaja ali pa od hrane.

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

18.06.2007, 11:21

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

in kako potem zgleda driska. naša sicer kaka redko, ampak nekaj blata ostane na plenički. pri zelenem kakecu pa je tudi nekaj redkega in nekaj tega kakca ostane na plenički in zgleda kot šmrkeljuser posted image

clock-img

18.06.2007, 14:26

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Tale zelen drekec je driska, ampak ker ni vedno po moje ni nič hudega. Lahko je sedaj od vročine. Malo poglej kdaj se to zgodi. Ali takrat slučajno kaj takega poješ, mogoče čajček, ali pa po sončku. Če ni skos tak drekec ni panike.
Če pa imata ravno pregled, ji pa lahko omeniš, da te ne bo skrbelo.

clock-img

18.06.2007, 15:18

clock-img

eya

pencil-img

4615

Zeleno blato je lahko tudi, če ga kaj zvija, napenja. Ni pa nič narobe. Driska je takrat, kadar je blato res tekoče, tako da nič ne ostane na plenički.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

19.06.2007, 10:12

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Tako je. Poleg tega nama je rekla pediatrinja da ko je driska res huda zna biti tudi malo krvi v blatu. user posted image Hvalabogu še tega nismo doživeli.

clock-img

19.06.2007, 11:19

clock-img

le@

pencil-img

5

Pri otrocih, ki so na adaptiranem mleku, se blato lahko obarva zeleno, ker ima mleko dodano želežo. Tvoj je praviš dojen, mogoče opazuj, če je od česa kar ti poješ, ali pa če jemlješ sirup za boljšo kri. Naša je vedno kakala zeleno, včasih trdo pa ne vem kaj še vse, sem se presekirala, pa ni nič narobe. šparat živčke!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem