writing-img

ZOO na Dunaju-poročilo

clock-img

01.08.2005, 13:23

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Da se malo odklopim, bom na hitro napisala, da je bilo v soboto na Dunaju super!!!! Sicer vroče, a pod stoletnimi drevesi za zdržat. Najprej smo v Modri laguni v živo videli našo sanjsko hišico, potem pa šest ur preživeli v resnično čudovitem živalskem vrtu. Mulček je užival, zaljubil se je v pande in polarne medvede, božal kamelo in opico, v glavnem že dva dni govori samo o živalih. Gužvi na meji smo se elegantno izognili, saj so se kolone valile ravno v nasprotno stran našega potovanja, do večera pa se je gneča že razkadila.
Za enodnevni aktivni izlet SUPER!
Pozdrav iz vročega Maribora!

clock-img

01.08.2005, 13:39

clock-img

Nani-nani

pencil-img

198

Lepo, da ste se fajn imeli, tudi mi se bomo odpravili, ko ne bo take vročine in ko bomo malo večji.
Ideja je super.

clock-img

01.08.2005, 13:40

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Fino! Hvala za poročilo. Tudi mi smo že razmišljali o Dunaju, pa smo ga zaenkrat prihranili za 1. maj drugo leto.

Kakšne slikce še:bravo:

clock-img

01.08.2005, 13:41

clock-img

tinica

pencil-img

501

Kako dolgo ste se prebližno vozili tja oz. koliko KM je tja?

Hvala

clock-img

01.08.2005, 14:35

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Iz Mb je 250 km. Vozili smo se pa 2 uri in 15 minut. Skoraj točno po omejitvah.

clock-img

01.08.2005, 15:03

clock-img

india

pencil-img

5342

Točno kto si napisala, Lenny! Enkratna možnost za enodnevno potepanje. Tudi mi smo bili na Dunaju maja letos, pa še v Prater smo potem šli, tamaladva sta jahala, pa tobogani so ju prevzeli, ta velike na vlaku smrti oz. nekaj podobnega, midva v hiši doživetij...skratka enkratno. Živali in urejenost ZOOja pa je tako na vrhuncu!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem