writing-img

ZS-ji

clock-img

13.05.2009, 11:24

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Zakaj ne gre vpisati ime uporabnika/uporabnice tam ko piše Za (komu pošiljaš)? Kar izgine.. Lp

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

13.05.2009, 21:08

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Kaj vam izgine? Napišete začetno črko in vam ponudi člane na to črko, kliknete in je dodan.

clock-img

14.05.2009, 10:33

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Ja, ali pa če sama napišem nick mi potem kar izgine, tako da ga ne morem vpisati. Če napišem začetno črko in hočem kliknit ponujenega člana kar izgine..

< Sporočilo je popravil Blueberry -- 14.5.2009 10:35:12 >

clock-img

14.05.2009, 20:50

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Za začetek pobrišite pikotke in zaženite antivirusni program. Lahko mi na ZS pošljete ime, ki vam ga ne izbere.

clock-img

14.05.2009, 22:02

clock-img

Anonimen

Zakaj pa ZS-jev brez naslova naslovnika na začetni strani RR-ja ne odpre ? Ko  odprem na vstopni strani vidim, kdo mi ga pošlje (to je stran kjer imaš predogled ktere teme si odpr, kje si debatiral, komu poslal ZS-je, jih prejel), vendar ga ne morem odpret, dokler ne grem na forum npr. čvek v 3 dni in ko tam vstopim, pa ga normalno odprem.????

LP

clock-img

14.05.2009, 22:02

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, kje najdem smeske?

clock-img

15.05.2009, 06:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.05.2009, 14:53

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Greš pod MOJA RINGARAJA, spodaj piše Moje povezave in klikneš Zasebna sporočila, potem pa klikneš tam, ko piše napiši novo sporočilo.user posted image Pa se ti odpre novo sporočilo in imaš smeške pa krepko pisavo... Jih pa ni dosti.user posted image Upam da sem razumljivo napisala.user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.05.2009, 15:03

clock-img

Anonimen

Mater, da ne vidim teh smeškov :šmrcšmrc: :hudiček: in še kaj :zavijazočmi: :valjar:

clock-img

15.05.2009, 18:42

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Greš pod MOJA RINGARAJA, spodaj piše Moje povezave in klikneš Zasebna sporočila, potem pa klikneš tam, ko piše napiši novo sporočilo.user posted image Pa se ti odpre novo sporočilo in imaš smeške pa krepko pisavo... Jih pa ni dosti.user posted image Upam da sem razumljivo napisala.user posted image user posted image

A to imajo samo VIP člani, ker jaz jih nimam user posted image , pa jih močno pogrešam, sem sedaj na onih predpotopnih :)

clock-img

15.05.2009, 20:38

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

A to imajo samo VIP člani, ker jaz jih nimam user posted image , pa jih močno pogrešam, sem sedaj na onih predpotopnih :)

Res jih nimate? user posted image Pol pa res nevem...

clock-img

15.05.2009, 20:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

jaz tudi nisem VIP user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zakaj pa ZS-jev brez naslova naslovnika na začetni strani RR-ja ne odpre ? Ko  odprem na vstopni strani vidim, kdo mi ga pošlje (to je stran kjer imaš predogled ktere teme si odpr, kje si debatiral, komu poslal ZS-je, jih prejel), vendar ga ne morem odpret, dokler ne grem na forum npr. čvek v 3 dni in ko tam vstopim, pa ga normalno odprem.????

LP

Ali uporabljate IE verzijo 8?

clock-img

15.05.2009, 21:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Mene pa zanima, kje najdem smeske?

Smeški so še del nadgradnje novih sporočil, še pridejo.

http://www.ringaraja.net/forum/Nadgradnja_ZS/m_4111303/tm.htm

Na enem delu foruma najdete še staro obliko (verzijo) strani in v tisti obliki ZS jev so še smeški.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 15.5.2009 21:45:25 >

clock-img

15.05.2009, 22:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

LP

Mozillo.user posted image

clock-img

15.05.2009, 23:17

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ne 7. A zato pa nisem VIP? user posted image

clock-img

16.05.2009, 08:06

clock-img

Anonimen

ja user posted image

clock-img

16.05.2009, 10:32

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Ne 7. A zato pa nisem VIP? user posted image

VIP ni nihče...

Kakšne težave imate? To, da ne vidite smeškov? V novi verziji ZS jev jih še ni. Če je kaj drugega mi sporočite.

clock-img

16.05.2009, 10:33

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

ja user posted image

Osemka nam na starih delih foruma dela še malo težav, zato ne vidite vsega tako, kot bi morali. Je pa zadeva v delu in bo kmalu stestirano na vseh straneh.

clock-img

16.05.2009, 10:34

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

LP

Mozillo.user posted image

Enak problem, kot pri IE 8. Bomo uredili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem