writing-img

Z vozičkom na vlak?

clock-img

01.02.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

Zadnjič sem v neki temi zasledila, da se nekatere spravite z vasi v velemesto user posted image  z vlakom.. Tudi jaz bi spravila malo sprehajat po stari Ljubljani, kjer je fulll težko parkirat in se mi zdi vlak najbolj komot. Zanima me, kako je urejeno na železniški? Kako prideš s perona v podhod in potem ven, če vlak pač ne ustavi na prvih tirih pri postaji?

clock-img

01.02.2006, 12:21

clock-img

saratanja

pencil-img

203

Za iz podhoda ven sem videla, da imajo dvigalo.
Da pa prideš iz perona na podhod pa nisem gotova. Toda tudi če ni urejeno (pa mislim, da bi moralo biti že zaradi invalidov) poprosi kakšnega mimoidočega. Saj se dostikrat celo sami ponudijo.

clock-img

01.02.2006, 17:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

tO BO PA GOVORA O MENIuser posted image  Ups.
Aja, pa pazi, kako boš otroka oblekla. to je v središču LJ jako pomembno, veš!
Sicer pa je malo smotano sestopiti z vlaka, ampak do zdaj sem to prakticirala 4x, pa se je vedno kak prijazen moški našel, enkrat celo gospa, da ti pomagajo 'cok'npok dati z vlaka, pa nesti po stopnicah. Po hodniku ni težav, trenutno pa je pokvarjeno dvigalo in moraš spet nosit vozek, ampak začuda se vedno kdo najde, se vidi, da se ljudje v LJ vozijo tudi od drugoduser posted image user posted image user posted image

Zakaj je pa tema anonimna?!

clock-img

01.02.2006, 17:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem dostikrat šla z vlakom v Lj.Še posebej poleti.Zdaj ko je postaja pri Tivoliju je super.user posted image Otroke peljem v Tivoli in še vlak imam pred nosom.Našedva sta nora na vlak.Kar oči se jima zasvetijo,ko omenim,da gremo z vlakom.
Kar se pa tiče pomoči,zmeraj se kdo najde,ki ti privzdigne voziček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem