writing-img

Začetek porodniške

clock-img

20.01.2009, 20:19

clock-img

zorica

pencil-img

770

Cela nosečnost se mi vodi kot rizična, zato sem na bolniški.Jutri se mi dokončno steče, tako da pojutrišnjem začnem s porodniško.
Pa me sedaj zanima, če moram delodajalca o tem posebej obvestiti ali kako ?Sicer ve, da februarja rodim, pa vseeno.

Bi prosila za informacijo !

clock-img

20.01.2009, 20:34

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Če delodajalec še ni obveščen o točnem datumu nastopa porodniške, ga moraš vsekakor o tem obvestiti - že zarad podatkov, ki jih mora kot delodajalec o svojih delavcih sporočati naprej.

clock-img

20.01.2009, 21:09

clock-img

Anonimen

Saj je itak papirje izpolnjeval, tak da ni treba nič obvestit. Razen če so tolk tupavi, da ne vedo kaj izpolnjujejo.user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:13

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Saj je itak papirje izpolnjeval, tak da ni treba nič obvestit. Razen če so tolk tupavi, da ne vedo kaj izpolnjujejo.user posted image

Recimo od mojga delodajalca računovodkinja je cela zmedena in itak vedno vse pomeša in pozabi, tako da jaz jo raje o vsem sproti obveščam - tudi, če bi kaj že morala vedeti.

Po mojem je že boljše, če obvesti - škodit ne more, zgubi pa tudi s tem nič drugega kot par minutk časa. user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:41

clock-img

zorica

pencil-img

770

Ja hvala punce.Sem se odločila, da jutri ko nesem bolniški list na računovodstvo pokličem še šefico in ji osebno povem, da naslenji dan začnem porodniško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem