writing-img

Začetek zobkov????

clock-img

11.04.2006, 19:19

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Dva dni že opazujem mojo 3,5 mesečno babiko, da si vse nosi v usta.Ko si nese rokico prav močno premika glavico sem in tja, kot da bi si čohala dlesni. Enako se je zgodilo z mojim prstom, kazalec sem upognila in ji ga dala v ustike in se je prav čutilo kako si čoha dlesni. Ko sem ji sama drgnila s prstom po dlesnih je samo mirno ležala in imela odprte usteke.
Je postala tudi tečka,kar prej nikoli ni bila in dosti več pije in manj poje.

Je možno, da se bodo začeli zobki ali je to kaj drugega?

Hvala za odgovore!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

11.04.2006, 19:26

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

možno, ni pa nujno user posted image

naša tud daje vse v usta, najraje mene user posted image  karkoli samo, da me mal pocuza - in včasih prav poživčka, če ne more čohat svoje čobice user posted image

veš, naši user posted image  prihajajo v obdobje, ko bodo zobki krivi za vse user posted image

clock-img

11.04.2006, 19:49

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

O jana hvala hvala. Finta je v tem, ker tega še nikoli ni počela, aja pa slini se ko polžek, skozi ji teče slina iz ust.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

11.04.2006, 20:04

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Živa se slini že en mesec,pa vse tlači v usta...najraje čim več stvari naenkrat...dudo,roko,slinček.....user posted image včasih me je kar strah,da si bo čobico raztegnila....
Mislim,da imamo do prvih zobkov še nekaj miru!

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

11.04.2006, 20:08

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

NR popolnoma možnoje, da tvoja punčka dobiva zobke.  Se je moj sin tudi zelo slinil že od 2 meseca naprej in je dobil prvi zobek, ko je bil star 5 mesecev. Tako, da ni to nič nenavadnega. Lahko pa povem še to, da nevem niti za en zobek da ga dobiva, ker je bilo vse brez vročin in drisk user posted image user posted image user posted image .  Sicer pa se tudi moja mala full slini in kr zija user posted image , ko ji masiram dlesni. Jaz sicer občasno uporabim kremico, ki ji blaži "bolečino" oz. "skelenje".

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

11.04.2006, 21:26

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Blanka kakšno kremico to uporabljaš?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

11.04.2006, 21:51

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

živjo
naj ti povem da se je tudi moja pikica tako zelo slinla ko je imela skoraj 3 mesece in si tlačla rokice v ustka potem pa smo pri 3,5 mesecih dobili prva dva zobka user posted image  user posted image  sicer ni imela problemov sem ji pa mažem dlesni s calgelom danes pa sem ji kupla baby gengigel je malce dražji vendar sem vidla da je boljš učinek no oboje je v redu...dobiš v lekarni
boli pa boli kadar ugrizne ko se dojive pa je bogica še premajhna ( 4 mesece )  da bi razumela tko da moram kar zobke stisnt in malce user posted image user posted image  
tko da upam da ne bo tvoja user posted image  pohitela kot moja....lep pozdravček

clock-img

11.04.2006, 22:08

clock-img

kati*

pencil-img

649

pri nas se je podobno dogajalo pri 3,5m ... celo neke bele pikice sem videla user posted image ... no zdaj smo satri 6m in ni ne duha ne sluha o zobkih

lp, K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem