IZVIRNO SPOROČILO: pancottina
Zanima me, če na prvi pregled lahko pride partner s tabo? brala sem, da nekaterim gin. delajo vaginalni UZ. Ali na prvem pregledu dobim slikico?
NS, kaj pravzapav pomeni nuhalna svetlina? Jo omenjena gin dela? Ji morem omeniti, da grem na ta preged? Če grem samoplačniško recimo k Pušenjaku? Na ta preged lahko pride partner?
- Na prvi pregled gre lahko partner s tabo, je pa odvisno od G če je partner lahko prisoten tudi pri vaginalnem pregledu. Jaz sem imela pregled v 7t, mož je bil zraven, delal mi je vaginalni pregled in ni nič kompliciral. Slikico sem dobila, sem pa zanjo rekla, ker včasih jim je UZ tako "spotoma", da slikico pozabijo dat.
- Glede NS uporabi
iskalnik, ker je brez veze, da ti pišemo kaj je to, imaš tam vse podatke. Če jo tvoja G opravlja lahko preveriš tudi na netu (vpiši licenca za NS). Če je tvoja G ne opravlja, ti ni potrebno povedati, da greš na ta pregled, je pa priporočljivo, da tudi ona ve katere preglede si dala skoz in katere ne. Dr. Pušenjak je super, partner pa seveda lahko pride s tabo na pregled.
Srečno nosečnost!
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.