writing-img

Zaščita!

clock-img

08.07.2008, 21:55

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Kje se lahko kupi zaščito za voznikov in sovoznikov sedež, da otroci ne popackajo vseh sedežev??? Prav tako me zanima, kje prodajajo dovolj velike senčnike za stranska okna pri avtomobilu (za karavana), saj smo do zdaj naleteli le na standardne skoraj kvadratne oblike, vidim pa pri mimovozečih, da imajo lepo podolgovate oblike.

Hvala!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

08.07.2008, 21:56

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

To zaščito imajo v baby centru,

clock-img

08.07.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Zaščito sem kupila v Pikapolonci. Senčniki pa imajo pri nas rok trajanja- 5 minut in jih nimamo-več.user posted image

clock-img

08.07.2008, 22:36

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Hvala! Sem že naročila v BabyCentru! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

09.07.2008, 08:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tista zaščita za zadnji del sedeža je bila meni tudi zelo všeč - sploh, ker je od Mojstra Mihata. Ampak problem je v tem, ker so že vsi žepi potrgani in jo bom kar stran vrgla. Ker naš mali zapne z nogo za žep in potegne in se strga. Pa ko se koplje sem in tja po sedežu, preden se usede in se pripne, sigruno še parkrat zapne notri. Tako da ravno kakšne kvalitete ni.

clock-img

09.07.2008, 09:26

clock-img

Peppa

pencil-img

72

Jaz sem v Baby centru pred časom kupila to zaščito za sedež brez žepov. Prav zaradi tega ker je vse strgal. Gor je motiv Winnie the Pooh. Občasno jih dobavijo. Je pa super.Cena pa je pa bila majn kot 10 €.

Kdor vpraša, je neumen tisti trenutek, kdor ne vpraša, je neumen celo življenje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

"Bolje je vladati v peklu kot služiti v nebesih. "

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem