writing-img

Zaščita za avtosedež

clock-img

11.07.2006, 10:05

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mislim na tisto, ki jo daš na sovoznikov sedež na hrbtišče, da otrok ne brca po sedežu. Zdaj imam že eno povsem znucano... Sicer pa v Sončku na Bledu jih trenutno nimajo, v BC jih nimajo (tam itak nikoli nimajo nič kar rabiš). A jo je katera kje videla? Na sončkovi e-trgovini sem imela ogledano eno luštno, pa je ne najdem več...

clock-img

11.07.2006, 10:13

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, Viv, točno to tudi jaz iščem. Naš skoraj dveletnik se je tudi lotil brcanja sprednjega sedeža, tako da potrebujemo eno zaščito.
No, punce, kje bi to lahko kupili???

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.07.2006, 10:43

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jaz sem ravno učeraj kupila točno to zaščito, ki ima še take priročne predalčke in sem dala 2500 SIT v Rutarju. Pa še pogruntala sem da imajo tam veliko cenejše avtosedeže kot kjer koli drugje (Pikapolonica, Ariel, BC), sem dala za Concorda 7000 SIT manj kot bi dala v Pikapolonici user posted image .

clock-img

11.07.2006, 23:43

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Zaščito za prvi sedež sem jaz včeraj videla v Sončkovi trgovini na Bledu (je pa res, da trgovina na Bledu deluje ločeno od njihove internetne trgovine) Je pa čisto navadna prozorna plastika, ki stane okoli 1900 SIT. Včeraj so jih imeli še kake 3 kom.

Mi imamo avto Peugeot in smo zaščito za prvi sedež kupili kar originalno od Peugeota. Mogoče poskušaj tudi ti poklicati tudi v prodajalno kjer prodajajo vaš tip avtomobila - tam kjer imajo dodatne dele za avte - mogoče pa imajo.

< Sporočilo je popravil andrejaz -- 11.7.2006 23:44:34 >

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem