writing-img

Za Anitko

clock-img

10.07.2005, 17:42

clock-img

klavdijam

pencil-img

78

Pozdravljena Anitka!

Prosim daj me "dol" s seznama nosečk, saj sem ta teden bila na abraziji, ker mi je plod odmrl v 7. tednu.

A sem se kar hitro potolažila in z mojim :love: greva novim zmagam nasproti:). Lažje mi je pri srcu, ker imamo doma enega nadobudneža, ki gre v jeseni v 1. razred.
Najhujši je občutek, ko je tista pikica še v tebi in veš, da ne živi... groza. Ko je poseg za teboj se potolažiš, solze se posušijo in nehote te življenje potegne za seboj. :metulj: . Prevzame te novo upanje in vera v srečo!!!

clock-img

10.07.2005, 18:49

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Klavdija :((:((:((:((:((:((, žal mi je in upam, da bosta kmalu spet uspela in da bo takrat sreča trajala vseh devet mesecev in še po tistem.

Drži se in zdaj imaš prav posebnega :angel: ki te bo spremljal na poti do :duda:

Naj kmalu spet posije sonce v vaša življenja

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

10.07.2005, 20:05

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Klavdija :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, mi je žal za pikico:angel:.Ostani tako pozitivna še naprej ter lepo pocartaj svojega prvošolčka.:rozica:
Srečo v prihodnje, da uspe do konca.:miska:;):pujs:

clock-img

11.07.2005, 10:50

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Drži se!:angel:

Tinka

clock-img

11.07.2005, 13:58

clock-img

Lili2

pencil-img

114

:rozica:Bravo na pozitivnih mislih. Držim pesti za bebiko!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem