writing-img

Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo

clock-img

31.05.2005, 13:44

clock-img

aljča

pencil-img

855

Da bo oreng prijelo:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:in ji bo v labarotoriju pokazalo za ziher velik +.
Alja:metulj::metulj:

clock-img

31.05.2005, 13:47

clock-img

saša24

pencil-img

177

tudi jaz ji to želim

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

:roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:

:modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:

sasa24

clock-img

31.05.2005, 13:50

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:
:modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:
:roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:

clock-img

31.05.2005, 13:51

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja že stiskamo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!
a je šla danes na odvzem krvi????

Lp, Eva in Luka

clock-img

31.05.2005, 14:13

clock-img

aljča

pencil-img

855

Eva ja se je kar odločla in je šla direkt v Mb v ambulanto povedat kako je in sedaj čaka.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

31.05.2005, 14:22

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Iiiiiiiii kok je Astra lepe naredla

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

31.05.2005, 19:30

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pika, kaj me jezis? :hudicek:

Mojca9000, a je potem mozno, da sem te jaz danes videla v Mb? Vem, da se je sestra z eno Mojco pogovarjala... :zmeden2: Jaz sem bila tam med 9.50 in 11. uro.

No, kje si nova :nosecka:???

clock-img

31.05.2005, 19:34

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Čist sigurno?Se lahko spomniš v kaj je bla oblečena lahko mi pišeš na privat,če želiš z veseljem ti odgovorim!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

31.05.2005, 19:41

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:ups: zal se toliko ne spomnim, ker je malo za tem, ko sem postala pozorna (zaradi imena) meni ena druga sestra nekaj rekla...
No, na vsak nacin: :miska::miska::miska: za naslednji test!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem