writing-img

Za baguško

clock-img

05.07.2005, 20:25

clock-img

metka11

pencil-img

75

Ojla!
Sem glih na eni strani prebrala, da si iz Jesenic. Pol sva pa skoraj sosedi. Jaz sem se pred letom in pol preselila na Blejsko Dobravo. Pa mi je tam full všeč. Sem se kr hitr navadla na novo okolje. Čeprav se mi pod oknom poleti derejo krave pa biki, me to spkoh ne moti. Važno je, da sem z mojim :love:, pa de mava fajn.
lp metka11

clock-img

06.07.2005, 09:56

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Hej metks, tut jest sm z Jesenic
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

Od kod pa si se preselila?
Lepo, da ti je vsec ta nas kraj:bravo::bravo::bravo:!

clock-img

06.07.2005, 10:12

clock-img

Anonimen

Samo obveščam, da baguska trenutno abstinira od RRa. Mogoče se bo pojavila, ampak pod kakšnim drugim nickom, da ne boste čudno gledale. Drugače pa mislim, da je iz Ljubljane pa primožna na Jesenice.

clock-img

06.07.2005, 11:00

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ojoooooooojjjjj :((:((,

kaj ji pa je?

Lepo jo pozdravi :rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

06.07.2005, 11:06

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Do petka bo abstinirala - dogovor s Tyazijem na Družina in odnosi. Po mojem je dovolj karakterja, da ji bo uspelo.

clock-img

06.07.2005, 11:24

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Le kaj vidimo na teh Jesenicah? ;)

Jaz tudi primožena sem gor.

clock-img

06.07.2005, 11:42

clock-img

clea

pencil-img

863

Jaz tut verjamem,da ji bo uspelo,ker se je tako odločla!

Punce a veste,da sem tudi jaz ugotavljala,da vas je res velik z jesenic.:)

clock-img

06.07.2005, 12:31

clock-img

Anonimen

Ej, baguska, pa kaj si jim naredila, da ti tako verjamejo, ha, ha?! Bravo, dobra si, ni kaj.

clock-img

06.07.2005, 12:54

clock-img

branka-11

pencil-img

45

No, Metka, jest pa glih nasprot Dobrave -v Javorniških rovtih. A ti mal pomaham?

Branka

clock-img

06.07.2005, 18:04

clock-img

metka11

pencil-img

75

ojla.
Priselila sem se iz Lesc.Srce oz. moj:love: me je vodilo na Dobravo, kjer mi je full všeč. same Jesenice me pa ne interesirajo preveč, čeprav kar dosti časa preživim tam- shoping.
lp metka11

clock-img

06.07.2005, 22:58

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

a to je zdej sam za primožene na Jesenice?:zmeden2:

No me veseli, da je še nekaj sostanujočih duš tukajle:sloncek:

clock-img

07.07.2005, 06:45

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Pupica, a ti tud z Jesenic?!
Tebe in tvojo mikeno bi pa prou rada enkrat spoznala, ker je mala res pravi cukrček. Upam, da se poti enkrat križajo... ;)

Drgač pa evo mene, sem pa "odmožena" iz Jesenic. Sem tam gor rasla, zdej sem pa z Lesc - glih kontra kukr ti, Metka! :)-:)-:)-

clock-img

07.07.2005, 21:44

clock-img

metka11

pencil-img

75

Hej, Špelka, kako ti je všeč v Lescah? Jaz jih imam full rada, ampak če je moj :love: na Dobravi, bom valjda jest tud tam. Kaj sploh pogrešam na Dobravi? Absolutno nič, vse je full super. Najboljše je čisti zrak, sicer tud v Lescah ni slab, ampak tukaj nimamo nobene tovarne, sam ene par kravc se mi pase pod oknom.
En lep pozdravček vsem, ki živijo okoli Jesenic, pa seveda tud vsem ostalim na tem RR.:rozica::rozica:
Pa še to: v ponedeljek sem še v službi, potem bom pa možgane dala na odklop za celih 14 dni. Močno upam, da se vrnemo trije. Bomo fejst :sloncek::sloncek::sloncek:
metka11

clock-img

12.07.2005, 13:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Oj. :P Evo mene. Sam sm še vedno na OFF.8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem