writing-img

Za katero starost - Quinny Zapp

clock-img

11.06.2007, 07:58

clock-img

dana

pencil-img

1395

Zanima me od kdaj naprej ga lahko uporabljam ? Ali je že primeren za 6 mesecev starega otroka oz. od takrat ko otrok samostojno sedi?

clock-img

11.06.2007, 09:01

clock-img

Anonimen

Za moje pojme mora otrok res zelo stabilno samostojno sedeti, da ga lahko v Zappa posedeš. Ne vem, če pri 6 mesecih že sedi tako stabilno.

clock-img

11.06.2007, 09:07

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

mi smo jo dali v zappa pri 9 mesecih.

clock-img

11.06.2007, 09:38

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

sama ga tudi prej ne bi dala vanj user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

11.06.2007, 10:02

clock-img

Putka

pencil-img

3105

A se splača tolk denarja za marelo dat, ko je še v vodoravni položaj ne moreš spustit? Kaj pa če ti otrok zaspi?

clock-img

12.06.2007, 07:02

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Zato sem jaz Mclarna kupila.Ne voziček ni primeren od 6, kvečemu od 9.

clock-img

12.06.2007, 07:03

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Odvisno je tudi od velikosti otroka. Naša je stara 1,5 leta pa ima vse paščke še vedno naštimane na najmanjšo možno varianto. Otrok mora res dobro sedet. 

clock-img

12.06.2007, 10:07

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

putka, ne moreš verjet, nam se je splačalo user posted image  (zdaj, ko so v akciji, če so še, pa itak)

drugega vozička nekje od 1,5 let več videt ni smel (res da je že sposoben sam hodit - zaradi komentarjev ala "saj je že dovolj star in ne rabi več vozička user posted image ", ampak gre hitreje tako, brez lovljenja po ulici, pa še kakšno vrečko lahko neseš iz trgovine, vsak lahko v miru poje sladoled ipd.)
ko sem ga blizu prjšnjih vozičkov dvignila, se je že opiral z vsemi 4imi, kaj šele, da bi v njem sedel vsaj do prvega ovinka (q comfort in pp p3)...me je bilo kar malo strah, da bo pri zappu isto...pa ga je bilo treba že prvi dan po stanovanju z njim vozit, ko ga zložim iz avta, kar sam sede vanj...nobenega problema, tudi na daljših turah po mestu in po trgovinah user posted image  malo grozno res izgleda, ko zaspi, ampak očitno njega to ne moti, saj včasih celo vožnjo prespi, če je možnost, pa ga na nekaj poležim, verjetno samo zaradi mojega občutka, da mu je neudobno (zadnji del naslonim na stol ali klop - ampak tako se prej zbudi, kot če se vozi)

yeah, thats me ;)

clock-img

15.06.2007, 20:39

clock-img

LERO

pencil-img

828

Mi smo jo dal v Zappa tudi pri 9. Nič problemov glede spanja, ker ni več taka zaspanka, drgač pa da glavo lepo na stran.
Sam je pa res, da je predrag glede na to, kaj nudi.
Mi smo kupil rabljenega, pa je čist OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem