writing-img

Za prvi maj v Verono

clock-img

06.03.2007, 10:09

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Z mojim sva malo gledala okoli, kam bi se dalo it za prvi maj pa malo sveta videt user posted image user posted image pa se nama Verona dopade. A se splača it za 2 dni? Je že kdo bil, kaj se splača pogledat? Pa sumljivo se mi zdi, da so hoteli tak poceni (od 65 pa do 150 € na noč za dve osebi). No, pa še link od spletne strani mesta, kjer se da tudi hotele preko neta rezervirat, če se še kateri zalušta:

http://www.verona.com/

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

06.03.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

Sem bila,pa se ne spomnem več.Ko greš pojdi takoj pod balkon Romea in Julijeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 6.3.2007 10:31:11 >

clock-img

06.03.2007, 10:40

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Neva, saj sem jaz tudi bila, pa se ne spomnim več. Tudi pod balkonom sem že stala user posted image user posted image ampak je bilo nazajgrede iz maturantskega izleta samo kratek postanek pa še spomine imam na tisti cel teden bolj bežne user posted image in v meglo zavite.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

06.03.2007, 10:49

clock-img

Anonimen

No eti ti touser posted image zato me je spomin zapustil,ko pa je že tako dolgoooo.kje je že čas,ko sem v šolo hodila.user posted image

clock-img

06.03.2007, 11:50

clock-img

san

pencil-img

4176

Mislim, da je ene 5 res lepih romanesknih cerkva za videt (Sv. Zenon se spomnim), Castelvecchio, potem greš po via Roma do trga kjer stoji Arena in potem ob levi strani areno po ulici, ne vem več točno kateri prideš do piazze Erba, ki je prečudovita - prekrasne hiše in desno od te piazze je casa Giullieta in slavni balkonček, pa Dantejev kip ne smeš zgrešit, če boš v Veroni. Meni je prekrasno mesto, kot večino ialijanskih.

Lp,S.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem