writing-img

Za tiste, ki boste kupili voziček PP

clock-img

15.09.2005, 16:43

clock-img

Anonimen

Samo ena informacija: prodajalka v trgovini Mami na Celovški je rekla, da grejo s 1.10. cene komplet gor. Ni vedela, za koliko.
Razen Pramette, ki bo v akciji (glej njihov www).

Imajo že vse nove barve v trgovini, midva z sva kar kupila Venezio. Bom vsaj nehala non-stop na voziček mislit.
Če imate nakup vozička v planu v bližnji prihodnosti, se vam mogoče splača it še ta mesec.

clock-img

16.09.2005, 07:47

clock-img

fionaP

pencil-img

431

A niso rekli, da bo znižanje (mogoče lanskoletnih modelov)?

clock-img

16.09.2005, 11:23

clock-img

Anonimen

V akciji bo samo Pramette, modeli 2006.

Če bodo pa lanske modele (v bistvu barve, ki se opuščajo)znižali, pa ne vem. Če imajo zaloge, pa mogoče res.
Meni je rekla prodajalka, da se bo podražilo, mogoče zato, ker sva se z za novo barvo odločila.

clock-img

16.09.2005, 11:26

clock-img

devička

pencil-img

134

Hvalaaaa!!!

clock-img

16.09.2005, 19:39

clock-img

tejč

pencil-img

1926

punce, pp je zakon!!!!!

clock-img

17.09.2005, 08:41

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Hvala za info, mava namen kupit piumotto, pa sem upala na kako znižanje. Če je pa tko bo treba pa kar v akcijo in kupit!
LP

clock-img

17.09.2005, 13:54

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Punce, vsaj tiste z Gorenjske, na Bledu imajo pramette znizan v trgovini Soncek, pa se en quinny je znizan, tko da se vam mogoce splaca it pogledat!

clock-img

18.09.2005, 10:30

clock-img

Anonimen

To znižanje v Sončku je ista akcija kot jo ima uvoznik! Oboje so nove barve. Primerjajte na obeh www in upoštevajte še gotovinski in klub popust pri uvozniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem