writing-img

Za tiste, ki uporabljate racman plenice...

clock-img

06.01.2006, 21:22

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Zanima me kako oz. kam dajete polulane plenice user posted image ? Jaz jih dajem v  plastičen koš s pokrovom. Jih ve date samo v koš, ali jih imate namočene, če jih perete tam na dva - tri dni...?

clock-img

06.01.2006, 22:54

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

čau, maja,

pri nas je tako: plenica gra direkt z ritke v plastičen koš s pokrovom. Čez dan se nabirajo tam, dam jih pa prat vsako jutro. Tko, da jih v bistvu ne perem na dva do tri dni in nimam problema s "shranjevanjem". Pa mislim, da če jih ne bi prala vsak dan, jih ne bi namakala. Ali pač? Odvisno - a se drekci zasušijo pa jih ne moreš dobro sprati? Mislim, da v zaprtem košu itak dobro zastaja vlaga in se drekci ne morejo zasušiti, oz. vsaj ne preveč user posted image .

A uporabljaš predloge? Če jih ne, ti jih priporočam, je plenica precej manj umazana.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

06.01.2006, 23:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

V kos s pokrovom.

clock-img

07.01.2006, 11:23

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

2ursae, koliko jih pa pol ponucaš, da jih pereš vsak dan? Moj stroj ima 6 kg boben in ni šans, da bi prala tako pogosto, že tako kar iščem, kaj naj še notri vržem. No, res pa da kombiniramo s papirnatimi plenicami.
Tudi jaz jih mečem v koš s pokrovom, namočim jih pa, če so kake zares fejst pokakane plenice. Ali pa včasih že kar takoj sperem kakec dol in jo pol vržem v koš. Sicer pa v koš mečem tudi pokakane tetra plenice.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem